Τα απογευματινά ιατρεία του ΠΓΝΙ… αναστενάζουν…

Τα απογευματινά ιατρεία του ΠΓΝΙ… αναστενάζουν…

Εικόνα από τα απογευματινά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, σήμερα το μεσημέρι…

Κάποια στιγμή, η ουρά μπροστά από το ένα λειτουργούν ταμείο έφτανε τα 50 άτομα.

Οι ασθενείς αγανακτισμένοι άρχισαν να διαμαρτύρονται, χωρίς να ξέρουν ποιος ευθύνεται, μιας και έβλεπαν την φιλότιμη προσπάθεια των εργαζομένων να τους εξυπηρετήσουν.

Αιτία για όσους γνωρίζουν – δείτε εδώ – είναι η κακή απόφαση της διοίκησης του ιδρύματος, να προχωρήσει σε αλλαγές στο ωράριο εργασίας των διοικητικών υπαλλήλων, αλλάζοντας μονομερώς και τους οικονομικούς όρους, προκειμένου να περικόψει δαπάνες!

«Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ’ αλεύρι» λέει ο θυμόσοφος λαός και στην προκειμένη περίπτωση, αν ήθελε να κάνει περικοπές δαπανών η διοίκηση του ιδρύματος θα έπρεπε να ξεκινήσει από αλλού.

Ποιο το αποτέλεσμα της απόφασής της; Να ταλαιπωρεί ασθενείς που πληρώνουν για να εξυπηρετηθούν. Με την ταλαιπωρία που υφίστανται, τους δίνει άλλοθι να απευθυνθούν στην ιδιωτική υγεία.

Την Τετάρτη, ο Βασίλης Τσίκαρης επέβλεψε για λίγο τη λειτουργία των ιατρείων, ίσως γιατί αμφέβαλε ότι όντως δημιουργούνται προβλήματα από τη μείωση του ωραρίου και χρέωνε το πρόβλημα σε πιθανή προβοκάτσια των εργαζομένων…

Απαιτείται να δώσει λύση η διοίκηση άμεσα, γιατί οι κακές αποφάσεις έχουν επίπτωση στους ασθενείς, για τους οποίους, πιστεύω ότι νοιάζεται.

Show Buttons
Hide Buttons