Άνοιξε ο πρώτος ξενώνας μέσα στο Νησάκι

Άνοιξε ο πρώτος ξενώνας μέσα στο Νησάκι

Μετά από μία μακρά περίοδο επιχειρηματικής αβεβαιότητας που είχε σαν συνέπεια την ανυπαρξία ακόμη και της στοιχειώδους λειτουργίας καταλυμάτων, επομένως και της οποιασδήποτε δυνατότητας του επισκέπτη για διαμονή, άνοιξε πια ο πρώτος Ξενώνας στο Νησί της Λίμνης των Ιωαννίνων.

Ο Ξενώνας ονομάστηκε «LITTLE ISLAND Resort» και απευθύνεται σε τουρίστες που ονειρεύονται να συνδυάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους, με μια περιπετειώδη διαμονή σε ένα παραμυθένιο νησί, όλον τον χρόνο.

Το «Little Island» είναι ένας πολυτελής ξενώνας, στο Νησί της Λίμνης των Ιωαννίνων, σε ένα από τα ελάχιστα νησιά στον κόσμο, που κατοικούνται ενώ βρίσκονται σε λίμνη.
Ο ξενώνας δεσπόζει στην πιο όμορφη και ήσυχη γειτονιά του Νησιού  με θέα τα ήσυχα νερά και τα γραφικά ψαροκάικα.

Το «Little Island», συνολικής έκτασης 110 τ.μ., διαθέτει  – ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, πλήρες ηχοσύστημα και βιβλιοθήκη με δεκάδες τίτλους βιβλίων, – δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με υπέρδιπλα κρεβάτια 2,20 μ x 2 μ, που έχουν θέα στη Λίμνη, – δύο lux μπάνια, το ένα με ιδιωτικό μπαλκόνι προς τη λίμνη – ένα σύγχρονο dressing room με τέσσερις ντουλάπες και μία παπουτσοθήκη – και μία ευρύχωρη κουζίνα – τραπεζαρία με ιδιωτικό μπαλκόνι και εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές.

Τους τοίχους στολίζουν ζωγραφικά έργα κορυφαίων καλλιτεχνών, ενώ την μοντέρνα επίπλωση πλαισιώνουν αρμονικά, αντίκες και ιστορικά κειμήλια. Για μία ακόμη πιο άνετη διαμονή, υπάρχουν σήτες σε όλα τα παράθυρα, ένα laptop, αλλά και πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο ρούχων,  σίδερο και σιδερώστρα. Η αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη έχει γίνει από τον διεθνούς φήμης εικαστικό καλλιτέχνη και ειδικό decorateur, Ηλία Μπουντούρη.

Στις βασικές παροχές περιλαμβάνεται μία περιήγηση στα αξιοθέατα του Νησιού με τη βοήθεια ηλεκτρονικής ξενάγησης, όπως επίσης ο γύρος του Νησιού με πολυθέσια retro ποδήλατα, μα και η συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε εργαστήριο  προετοιμασίας και μπαλώματος διχτυών από έμπειρο ψαρά του Νησιού.

* Υπάρχει η δυνατότητα παροχής ειδικευμένου Σεφ, που θα παρασκευάζει για τους διαμένοντες, στην κουζίνα του Ξενώνα, τοπικά εδέσματα, φαγητά και γλυκά, με την επιμέλεια της γνωστής Εδεσματολόγου και Σύμβουλου Γαστρονομίας, Γαβριέλας Βαλλιανάτου.

email: alittleislandresort@gmail.com
F/B:    «Little Island»

Show Buttons
Hide Buttons