Άνοιξε πόλεμο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Γιάννενα

Άνοιξε πόλεμο η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Γιάννενα

Στην ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων για το συλλαλητήριο της Τετάρτης απαντά το ΕΠΑΜ με ανακοίνωσή του, δίνοντας διαστάσεις πολέμου στη διοργάνωση για το Μακεδονικό.

«Ντροπή σε όσους θέτουν θέματα εθνικισμού και φασισμού στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα από απλούς πολίτες και συλλογικότητες» σημειώνει εισαγωγικά και συνεχίζει πως «Τα δήθεν ανοιχτά σύνορα και η αδελφοσύνη των λαών είναι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας των ανεγκέφαλων που δέχονται να υποστηρίζονται από τις πιο σκοτεινές δυνάμεις του ιμπεριαλισμού που καταγγέλλουν.

Παρότι όμως ανεγκέφαλοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και αφελείς γιατί σίγουρα γνωρίζουν τους χρηματοδότες τους και τους υποστηρικτές τους.

Το κακό είναι πως όλοι αυτοί που “υποστηρίζουν” την ενότητα και την αδελφοσύνη των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό θέλουν να λένε πως προέρχονται από την αριστερά. Σίγουρα είναι η αριστερά του Τσίπρα που έφερε τα μεγαλύτερα δεινά μέχρι σήμερα στην Πατρίδα μας, υπηρετώντας και υπακούοντας τους κεφαλαιοκράτες και τους ιμπεριαλιστές της παγκοσμιοποίησης.

Έτσι λειτουργούν όμως τα φερέφωνα του συστήματος “καταγγέλουν” την αντίσταση, το δικαίωμα στην ελευθερία…».

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο δηλώνει τον αποτροπιασμό του για όλους αυτούς που θέλουν να λέγονται αγωνιστές και υποστηρικτές της ελευθερίας και της δημοκρατίας υπηρετώντας τον φασισμό.

Σαν απλοί πολίτες όλοι οι Επαμίτες τονίζουν πως θα βρεθούν αύριο σε όλες τις πόλεις που διοργανώνονται συλλαλητήρια στο πλευρό των Ελλήνων γιατί η Μακεδονία είναι ΕΛΛΑΔΑ.

Show Buttons
Hide Buttons