Ένας εκπαιδευτικός από τα Γιάννενα, αναστατώνει το ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης…

Ένας εκπαιδευτικός από τα Γιάννενα, αναστατώνει το ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης…

Το ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης έχει αναστατώσει ένας εκπαιδευτικός που ζει και εργάζεται μόνιμα στα Γιάννενα, καθώς αν και ανακοινώθηκε ότι μετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ερ. Χιωτέλλη για το Δήμο Μυτιλήνης, τέθηκε τελικά εκτός δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Λέσβου, όταν αποκαλύφθηκε η προηγούμενη πολιτική δράση του. 

Σε ανάρτησή της στο Facebook η υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης Εριφύλη Χιωτέλλη ανέφερε ότι «σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Δ.Κ., δεν είναι πλέον υποψήφιος με τον συνδυασμό μας. Το πρόσφατο παρελθόν του κ. Κ. και η δράση που έχει αναπτύξει στα Γιάννενα, τα προηγούμενα χρόνια, με τίποτα δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας. Είναι ακριβώς στον αντίποδα!».

Σύμφωνα με το lesvospost.com, ο Δ.Κ. κατάγεται μεν από την Λέσβο αλλά κατοικεί μόνιμα στα Γιάννενα, όπου μάλιστα διατηρεί και το δικό του φροντιστήριο. Φέρεται να είναι ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις του κόμματος και μάλιστα ως ομιλητής, εμφανίζεται ως φανατικός οπαδός του Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής ενώ το φροντιστήριο του έχει γίνει στόχος αναρχικών ομάδων. Μέχρι τις προηγούμενες εκλογές ήταν φανατικός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής.

Τελευταία και μετά τις εκλογές επέστρεψε ξανά στην ΝΔ από όπου και είχε ξεκινήσει ως φοιτητής και μέχρι πριν λίγες ώρες, εμφανίζονταν να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Εριφύλλης Χιωτέλλη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Show Buttons
Hide Buttons