Ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

Ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παίχτηκε ακόμα ένα σήριαλ της υπόθεσης «Διεπαγγελματική Φέτας» την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, σύμφωνα με δημοσίευμα του agrotypos.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου, στην σύσκεψη υπήρξε σύγκλιση απόψεων, μετά από πολύ καιρό, μεταξύ των κτηνοτρόφων και των εκπροσώπων της μεταποίησης.

Οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν για τα του Καταστατικού της υπό σύσταση οργάνωσης, ενώ αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση να μετέχουν 33 άτομα, εκ των οποίων 17 μεταποιητές (11 από τον ΣΕΒΓΑΠ, 4 από τον ΟΔΙΠΑΦ-Οικολογική Διαχείριση Προϊόντων, Παραπροϊόντων-υποπροϊόντων Φέτας ΠΟΠ και 2 από τους μικρούς τυροκόμους) και 16 κτηνοτρόφοι (6 από την ΠΕΚ, 6 από τον ΣΕΚ και 4 από την Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας).

Η σχετική απόφαση για τη συμφωνία αναμένεται να τεθεί προς έγκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΓΑΠ, αλλά και επιμέρους από τα Συμβούλια των υπόλοιπων οργανώσεων.

«Θα ακολουθήσουν άλλη μια συνάντηση για την Διεπαγγελματική Φέτας την επόμενη εβδομάδα, ενώ μετέπειτα και εφόσον υπάρξει συμφωνία, το προσωρινό συμβούλιο της οργάνωσης», ανέφερε σχετικά ο αντιπρόεδρος της ΠΕΚ, κ. Γιάννης Γκρίνιας.

Show Buttons
Hide Buttons