Ένα μοντέλο στον Πρόεδρο από τους Μοντελιστές των Ιωαννίνων

Ένα μοντέλο στον Πρόεδρο από τους Μοντελιστές των Ιωαννίνων

Πενταμελής αντιπροσωπεία της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων (ΕΜΙ) έγινε δεκτή στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, μετά από σχετικό αίτημα της Ένωσης.

Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν η επίδοση μοντέλου υπό κλίμακα, του πρώτου παγκοσμίως επετειακού άρματος μάχης, τύπου LEOPARD 1A5. Το άρμα μάχης αυτό διακόσμησε ο σύλλογος, με την έγκριση του ΓΕΣ, σε συνεργασία και υλικοτεχνική υποστήριξη της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού και της 8ης ΕΑΝ, με αφορμή τον εορτασμό των 105 ετών από την απελευθέρωση της πόλης μας την 21η Φεβρουαρίου 2018. Το άρμα εκτίθετο στο κοινό σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου και ο κ. Παυλόπουλος το επισκέφθηκε, επέβη επί αυτού, και το επιθεώρησε.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης και σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα, έγινε εκτενής παρουσίαση των δραστηριοτήτων και του έργου που επιτελεί στην τοπική μας κοινωνία ο σύλλογός, γενικότερα θέματα, σχετικά με τον μοντελισμό, καθώς επίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ένωσης. Ο Πρόεδρος επέδειξε έντονο και ειλικρινές ενδιαφέρον για τα θέματα που του παρουσιάστηκαν.

Το μοντέλο υπό κλίμακα, ύστερα από προτροπή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, θα κοσμεί πλέον το μουσειακό χώρο στο ιδιαίτερο γραφείο του. 

Show Buttons
Hide Buttons