Έρχεται ο Ανδρουλάκης…

Έρχεται ο Ανδρουλάκης…

Έρχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης στα Γιάννενα την ερχόμενη Παρασκευή, για την παρουσίαση του βιβλίου του κοινωνιολόγου και συγγραφέα Γιώργου Σιακαντάρη. Η εκδήλωση θα γίνει στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δ. Χατζής» στις 20:30 το βράδυ.

Ο πρώην Δημαρίτης είναι πλέον στον κύκλο της ομάδας του ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ και την Παρασκευή θα επιχειρηθεί μια κινητοποίηση, από τις πρώτες πανελλαδικά, ενόψει των κρίσιμων εσωκομματικών μαχών που έρχονται για το ΚΙΝΑΛ και την αρχηγία του.

Θέμα ηγεσίας δεν ανοίγει τυπικά στο επερχόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο η Φώφη εκτιμάει ότι θα πάει «περπατώντας», προκειμένου να επαναβεβαιώσει την προεδρία της για το ΚΙΝΑΛ, ωστόσο οι επόμενοι μήνες είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για τη συνοχή του πάλαι ποτέ κραταιού κόμματος και δεν αποκλείεται εντός του 2020 να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος για την ελληνική μεταπολίτευση.

Η παρουσία στα Γιάννενα του Νίκου Ανδρουλάκη και τα όσα αναμένεται να πει για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς τρέχουν.

(Από τα «Δήγματα» της Τρίτης)

Show Buttons
Hide Buttons