Αγριεύουν τα πράγματα στη Ζίτσα – Επίθεση Βούζα σε Γαρδίκο – Ματσάγκα

Αγριεύουν τα πράγματα στη Ζίτσα – Επίθεση Βούζα σε Γαρδίκο – Ματσάγκα

Επίθεση στην «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του Δήμου Ζίτσας και στους Γαρδίκο και Ματσάγκα εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Χρυσόστομος Βούζας.

«Το ψέμα έχει κοντά πόδια», λέει η λαϊκή παροιμία και την επικαλείται ο κ. Βούζας υποστηρίζοντας πως την πραγματικότητα που συναντούν τα κλιμάκια της «Συμμαχίας Πολιτών» στις περιοδείες τους και συναντήσεις με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, σε κάθε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Ζίτσας, συνιστούν απόδειξη της απήχησης των θέσεων, απόψεων και προτάσεων της «Συμμαχίας Πολιτών» για τις επικείμενες εκλογές, που δίνουν την ευκαιρία της απαλλαγής του Δήμου Ζίτσας από το αμαρτωλό παρελθόν και το σαθρό παρόν… «Η κοινοπραξία Γαρδίκου – Ματσάγκα είναι ικανή για κάθε τι, προκειμένου να αναζητήσει τρόπους πολιτικής επιβίωσης» σημειώνεται.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Πρόκειται για ανθρώπους που χρησιμοποίησαν τους προηγούμενους μήνες ασύστολα ψεύδη, επιχειρώντας να δικαιολογήσουν την πολιτική τους ένδεια, κατηγορώντας τη «Συμμαχία Πολιτών» για τη – δήθεν – υπαναχώρησή της από μία συμφωνία κοινής καθόδου στις εκλογές. Εξάλλου η παράταξή μας και αυτό το κρύβουν, συμμετείχε στον διάλογο μετά την πρόσκληση του επικεφαλής της Παράταξης ΡΙΖΑ, που όπως αποδείχθηκε, εξαπάτησαν και αυτή, χρησιμοποιώντας πρόσωπα της που απώτερο σκοπό είχαν την συμπόρευση με αυτούς που οι πολίτες καταδίκασαν το 2014 για την αδιαφάνεια στο Δήμο, για την αδράνεια τους, για την έλλειψη προγράμματος και στρατηγικής.

Τώρα, αυτοί που ψήφισαν όλα τα μνημόνια, βουλευταράδες και σήμερα εξαφανισμένοι αφού τους έστειλε ο κόσμος στο σπίτι τους, θέλουν και πάλι να χειριστούν τα «ελεγχόμενα» πιόνια τους.

Μία συμφωνία όμως, που ουδέποτε υπήρξε γιατί ουδέποτε οι συζητήσεις που έγιναν, έφτασαν σε σημείο σύγκλισης επί των προγραμματικών αρχών, θέσεων και προτάσεων, για το μέλλον του Δ. Ζίτσας.

Εξάλλου αν υπήρχε περίπτωση της όποιας κοινής συμμετοχής, θα μπορούσε, αν υπήρχε κοινός τόπος, να είχε γίνει και το 2010 και το 2014. Ούτε είχαμε ούτε έχουμε τίποτα κοινό».

«Η «Συμμαχία Πολιτών» τους παραδίδει στη χλεύη των δημοτών και στη λαϊκή κατακραυγή, που είμαστε βέβαιοι, ότι θα αποτυπωθεί και στις κάλπες» καταλήγει η ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons