Αγ. Φωτεινού: Έλειψαν τα πολλά άριστα από τις φετινές πανελλαδικές

Αγ. Φωτεινού: Έλειψαν τα πολλά άριστα από τις φετινές πανελλαδικές

Σε πανελλαδικό επίπεδο έλειψαν τα πολλά άριστα στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Έτσι και στα Γιάννενα, δεν υπήρξαν οι υψηλές επιδόσεις άλλων ετών αλλά σε γενικές γραμμές και φέτος υπήρξαν καλές βαθμολογίες και τα Γιάννενα διατήρησαν τον τίτλο της πόλης που είναι πρώτη στα γράμματα…

Με δηλώσεις της η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου Αγγελική Φωτεινού αναφέρθηκε στη γενική εικόνα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων και συνεχάρη όσους εμπλέκονται στην όλη διαδικασία, μαθητές πρώτιστα και γονείς, με ιδιαίτερη αναφορά στους και στις εκπαιδευτικούς που έφεραν εις πέραν τη διαδικασία της διεξαγωγής των εξετάσεων αλλά και της βαθμολόγησης των γραπτών, μιας και στα Γιάννενα λειτουργεί βαθμολογικό κέντρο. Λειτούργησε επίσης, ειδικό εξεταστικό κέντρο για αγγλικά και για τα αγωνίσματα στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ.

Η κ. Φωτεινού κάλεσε να είναι προσεκτικοί οι μαθητές για τη διαδικασία που έπεται: ως τις 16 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών και έως τότε μπορούν να γίνονται τροποποιήσεις στις αρχικές δηλώσεις. Από τις 22 Ιουνίου είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για να μπουν, να δουν, να ελέγξουν οι μαθητές αλλά μετά δεν θα υπάρχει κανένα περιθώριο διορθώσεων. Να κάνουν επιλογή των σχολών με βάση αυτό που θέλουν πρώτα και μετά όλα τα υπόλοιπα… συνέστησε η κ. Φωτεινού.

Για βοήθεια οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στα Λύκειά τους καθώς θα υπάρχουν εκεί εκπαιδευτικοί.

Show Buttons
Hide Buttons