Αεροδρόμιο Ιωαννίνων και για εμπορευματικές μεταφορές

Αεροδρόμιο Ιωαννίνων και για εμπορευματικές μεταφορές

Τη δυνατότητα παροχής εμπορευματικών αεροπορικών υπηρεσιών από και προς το αεροδρόμιο «Βασιλεύς Πύρρος» ανακοινώνει η Γιαννιώτικη εταιρεία Global Hellenic Connections. 

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «Αντιλαμβανόμενοι τη σημασία που έχει το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων για την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, τις διαρκώς αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες του και την δυναμική ανάπτυξη των υπηρεσιών της Global Hellenic Connections στον κλάδο των διαμεταφορών με έδρα τα Ιωάννινα» προχωρά στην έναρξη της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Επιχειρήσεις και ιδιώτες θα μπορούν να στέλνουν σε άλλα μέρη της Ελλάδας ή του εξωτερικού εμπορεύματα. Θα μπορούν να κανονίζουν αποστολές από αεροδρόμια του εξωτερικού που εξυπηρετούν εμπορευματικά οι αεροπορικές εταιρίες που έχουν τακτικές πτήσεις προς τα Ιωάννινα.

Για δυνατότητες, όρους, προϋποθέσεις και οικονομική προσφορά υπηρεσιών, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στέλνουν  e-mail στο info@ghconn.com ή να επικοινωνούν στον αριθμό τηλ./2651200038 από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 14:00’.

Show Buttons
Hide Buttons