Αθήνα – Άγναντα σε 3 ώρες και 10 λεπτά!

Αθήνα – Άγναντα σε 3 ώρες και 10 λεπτά!

Σε 3 ώρες και 10 λεπτά είπε ο Αλέξης Τσίπρας πως πάει στο χωριό του, εννοώντας τα Τζουμέρκα… Σίγουρα λιγότερες ώρες, αλλά με μια δόση υπερβολής που απλά επιβεβαιώνει πως με ολοκληρωμένη την Ιόνια Οδό, δεν επισκέφτηκε οδικώς την ιδιαίτερη πατρίδα του, καμία φορά ως σήμερα ο Πρωθυπουργός. Τελευταία φορά που πήγε εκεί, επίσημα, ήταν τον Αύγουστο του 2017.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα ακριβά διόδια των μεγάλων οδικών αξόνων και τη στάση του ως αρχηγού της αντιπολίτευσης, όταν σήκωνε μπάρες και υποστήριζε το «Δεν πληρώνω…», ο Πρωθυπουργός επανέλαβε πως χωρίς την κυβέρνησή του, δεν θα ολοκληρώνονταν οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι.

Δεν θα ξαναπήγαινε σε διόδια για να διαμαρτυρηθεί για τα ακριβά διόδια των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, όπως έκανε την εποχή του «Δεν πληρώνω…» σημείωσε πάντως.

Για τις διαφορές που αναμένεται να υπάρξουν μελλοντικά στην τιμολογιακή πολιτική των διοδίων, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως «σχεδιάζουμε και ήδη έχει προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης των αναλογικών διοδίων και άρα θα υπάρξει σαφής εξορθολογισμός ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα. Κάθε πολίτης θα πληρώνει ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύει κι αυτό είναι μια σημαντική τομή εξορθολογισμού» σημείωσε.

Show Buttons
Hide Buttons