Αισιοδοξεί για νίκη από την πρώτη Κυριακή, ο Κ. Καψάλης

Αισιοδοξεί για νίκη από την πρώτη Κυριακή, ο Κ. Καψάλης

Καθαρή νίκη από την 1η Κυριακή ζητά από τους συνδημότες του ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης, με βασικούς άξονες το έργο που έχει επιτελεστεί και το δυναμικό ψηφοδέλτιο που έχει καταρτιστεί από την «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου».

Κατά την προεκλογική περίοδο, ο κ. Καψάλης και στελέχη της παράταξης επισκέφθηκαν κάθε γωνιά του Δήμου κάνοντας τον απολογισμό της τρέχουσας θητείας, παρουσιάζοντας το όραμά τους για τη νέα 4ετία και τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα νίκης. Οι περιοδείες σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες και οι κεντρικές ομιλίες στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων οδήγησαν στο βασικό συμπέρασμα της επικράτησης μετά την θετική ανταπόκριση εκατοντάδων δημοτών στο ανοιχτό κάλεσμα για συστράτευση στον κοινό αγώνα για το μέλλον του Πωγωνίου.

«Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη σας. Σταθήκαμε δίπλα σας κάνοντας τον απολογισμό της θητείας μας με τη γλώσσα της αλήθειας και με απτά αποτελέσματα. Για μας μιλούν οι πράξεις, μιλάει η εικόνα που έχουν σήμερα τα χωριά μας, μιλάτε όλοι εσείς που είδατε την καθημερινότητά σας να διευκολύνεται και το Δήμο μας να αναπτύσσεται και να διεκδικεί θέση στον τουριστικό χάρτη με στόχο την οικονομική πρόοδο» δήλωσε ο κ. Καψάλης και συνέχισε: «Σας γνωρίζω σχεδόν όλους με το μικρό σας όνομα και αυτή η δυνατή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας με γεμίζει ευθύνη για το αύριο. Θέλω να συνεχίζω να σας κοιτώ στα μάτια και σας διαβεβαιώνω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα αγωνιστούμε με κάθε μέσο για να καταστήσουμε το Πωγώνι μας ακόμη πιο δυνατό. Μαζί με τους συνεργάτες μου γνωρίζουμε κάθε σπιθαμή αυτού του Δήμου γιατί εδώ ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Το Πωγώνι έχει αλλάξει με έργα και παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε κάθε Τοπική Κοινότητα, σε κάθε σημείο του τόπου μας και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους. Ακούσαμε κάθε πρόταση και κάθε αίτημά σας γιατί είστε πολύτιμοι συνεργάτες στην κοινή προσπάθειά μας για ένα ανεπτυγμένο Πωγώνι» κατέληξε.

Show Buttons
Hide Buttons