«Αλλαγή για τα Τζουμέρκα»: Στο δρόμο για τις εκλογές

«Αλλαγή για τα Τζουμέρκα»: Στο δρόμο για τις εκλογές

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/5 στο συνεδριακό κέντρο του δημαρχείου Βορείων Τζουμέρκων, η κεντρική εκδήλωση της παράταξης «Αλλαγή για τα Τζουμέρκα», με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Μήτση.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, (64 άτομα), «ικανό ν’ αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης του δήμου μας την επομένη των εκλογών της 26 Μαΐου», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μιας διοίκησης που όπως αναδείχτηκε από την κεντρική ομιλία του επικεφαλής της παράταξής μας και υποψηφίου δημάρχου κ. Δημητρίου Μήτση, θα κινηθεί επάνω σε δυο βασικούς πολιτικούς άξονες:

  • Η πρώτη κατεύθυνση έχει να κάνει με την ουσιαστική, καθημερινή προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων διαβίωσης των κατοίκων του δήμου Β. Τζουμέρκων: Με ξεκάθαρες δεσμεύσεις, όπως η μη χρέωση των λογαριασμών του νερού τους χειμερινούς μήνες, με την προοπτική οργάνωσης εσωτερικού δικτύου μετακίνησης των δημοτών, με την διαφάνεια που απαιτείται σε κάθε απόφαση – ενέργεια της δημοτικής αρχής, με ξεκάθαρες κουβέντες στο σοβαρότατο ζήτημα της ποιότητας των ποσίμων νερών κ.α..
  • Με δεύτερο πολιτικό άξονα την ανάπτυξη, εκείνη που πραγματοποιείται με την επιστημονική στήριξη και τον ειλικρινή σταθερό διάλογο με τους παραγωγικούς φορείς των Τζουμέρκων: Την πιστοποίηση και ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, την προστασία του περιβάλλοντος και ειδικά της ποιότητας του επίγειου υδάτινου πλούτου, της προβολής σε εκθέσεις στο εσωτερικό, μα και στο εξωτερικό των προϊόντων όπως το κρέας, το τυρί, τα αυγά, τα κοτόπουλα, το μέλι, το τσάι, τα κρασιά, ακόμη και τα ζυμαρικά.  

«Αντιπαρατασσόμαστε με μια απερχόμενη δημοτική αρχή, που τις καθεστωτικές της συμπεριφορές αδυνατεί πια να κρύψει μέσα στον πανικό της. Με περίσσια πολιτική ένδεια, ταλαιπώρησε τους εκατοντάδες δημότες μας που ήρθανε από όλα τα χωριά του δήμου μας, με την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της. Ενώ γνώριζε με τον πιο επίσημο τρόπο την πραγματοποίηση στην έδρα του δήμου μας, όχι μόνον της δικής μας εκδήλωσης, μα και την εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, εξαφανίστηκε μαζί με τα κλειδιά της αίθουσας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

«Η Πτώση της διοίκησης της βιτρίνας του κ. Σεντελέ θα ακουστεί εκκωφαντικά το βράδυ των εκλογών. Εμείς προχωρούμε μπροστά ενωμένοι, αποφασισμένοι με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο και τους συνδημότες μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Show Buttons
Hide Buttons