Αλλαγή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ζητά και η ΑΡΠΙ

Αλλαγή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ζητά και η ΑΡΠΙ

«Όχι» στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σε μέρα απεργίας, την ερχόμενη Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, λέει με ανακοίνωσή της η «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα».

Η παράταξη του Χρήστου Πατσούρα, υποστηρίζει το αίτημα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και καλεί σε συμμετοχή στην απεργία της Τρίτης.

Τονίζει δε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση: «Η νέα δημοτική αρχή έχει αποδείξει ότι στέκεται απέναντι και εχθρικά στα δικαιώματα των εργαζόμενων και σε όποιον δεν συμφωνεί πολιτικά. Το έκανε ήδη αποφασίζοντας στην οικονομική επιτροπή να παραχωρήσει μέρος της καθαριότητας σε ιδιώτες, το επιβεβαιώνει στους πολιτικούς εναγκαλισμούς της με την κυβέρνηση, αλλά και με τον καθορισμό συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με κρίσιμα θέματα, στην πρώτη απεργιακή κινητοποίηση που αποφασίστηκε, για το αντεργατικό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Έτσι, η δημοτική αρχή του κ. Ελισάφ παίζει και αυτή το παιχνίδι που παίζει η ηγεσία της ΓΣΕΕ, με τα συνεχή προσκόμματα στην απεργιακή κινητοποίηση. Άλλωστε, το να είσαι προοδευτικός δεν επικυρώνεται από συνεντεύξεις και δηλώσεις, αλλά από τις πράξεις. Και η δημοτική αρχή με τις πράξεις της δίνει ήδη διαπιστευτήρια συντηρητικής κατεύθυνσης».

Show Buttons
Hide Buttons