Αλ. Καχριμάνης: Αγωνία για την πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη και μηνύματα με αποδέκτες για τη φέτα

Αλ. Καχριμάνης: Αγωνία για την πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη και μηνύματα με αποδέκτες για τη φέτα

Την αγωνία του για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα της οικονομία, και σε δεύτερο επίπεδο, την αγωνία του ίσως, γιατί το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δεν πηγαίνει σε ένα γνώση της φυτικής και ζωικής παραγωγής αλλά σε έναν δικηγόρο… εκφράζει με δύο αναρτήσεις του, στο λογαριασμό του στο facebook, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ο κ. Καχριμάνης είχε σήμερα Τρίτη, όπως κάνει γνωστό ο ίδιος, τηλεφωνική Επικοινωνία με το νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και έκλεισαν ένα ραντεβού σε δεύτερο χρόνο, για μια συνάντηση κατά την οποία προτίθεται να του μεταφέρει από κοντά τα θέματα του Αγροτικού Τομέα. «Μετά το τηλ. αισιοδοξώ για την Πορεία των θεματων που έχουμε σε Εκκρεμότητα» (sic) σημειώνει ο κ. Καχριμάνης.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο κ. Καχριμάνης εμφανίστηκε ανήσυχος και σημείωσε επί λέξει (η ορθογραφία δική του): «Πόσο δουλειά θέλουν τα αυτονόητα στην Πατριδα μας. Η ποιότητα η Μοναδικότητα είναι τα Ατού στην Κτηνοτροφία μας. Δυστυχώς όμως και αυτή την ΠΟΠ φέτα που δίνει ένα αντίδωρο στους Παραγωγους την εκμεταλλεύονται επιτήδειοι με Παραγωγή Μαϊμού φέτα από εισαγωγή πρόβειου γάλακτος εντός Ελλαδος αλλά και εκτός Ελλαδος κατασκευή Τυριού και χρήση του Ελληνικού Κωδικού. Επιτέλους Τέλος δεν πάει άλλο. Αναμένουμε άμεσες πρωτοβουλίες. Δεν έχει Αυριο ο Τόπος ετσι. Μεγάλη Η Ευθύνη της Νέας Ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Αναπτυξης να επαναφέρει την Νομιμότητα όταν ειδικά στη Θεσσαλία είναι η Αρχή του Παγόβουνου».

 

Θυμίζουμε εδώ πως Υφυπουργός αρμόδιος για την ΚΑΠ, ορίστηκε ο βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας…

Show Buttons
Hide Buttons