Ανάρτησαν σήμερα τα εκκαθαριστικά του ΕΦΚΑ και ζητούν πληρωμή ως σήμερα…

Ανάρτησαν σήμερα τα εκκαθαριστικά του ΕΦΚΑ και ζητούν πληρωμή ως σήμερα…

Με επιστολή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Β. Μήτσης, διαμαρτύρεται και ζητά από την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Εφη Αχτσιόγλου να δώσει άμεσα παράταση δέκα ημερών, για την εξόφληση των εισφορών ΕΦΚΑ μηνός Μαΐου 2018.

Οι αλλεπάλληλες καθυστερήσεις Ανάρτησης των Ειδοποιητηρίων Πληρωμής Εισφορών ΕΦΚΑ (ταυτότητα πληρωμής) με αποκορύφωμα, την σημερινή ανάρτηση πληρωμής εισφορών ΕΦΚΑ μηνός Μαΐου 2018 με ημερομηνία πληρωμής σήμερα 29-6-2018, που το σύστημα μετά δυσκολίας ανοίγει για να μπορέσει ο κλάδος των Φορολογιστικών Γραφείων να τα τυπώσει και να τα δώσει στους πελάτες του για πληρωμή, έχει οδηγήσει στην οργή και την αγανάκτηση όλον τον Επιχειρηματικό Κόσμο του Νομού μας.

Και η επιστολή του Προέδρου καταλήγει: «Κυρία Υπουργέ, γνωρίζοντας την ευαισθησία η οποία σας διακρίνει για οικονομικά θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του Επιχειρηματικού Κόσμου, σας καλούμε να επέμβετε προσωπικά η ίδια, ώστε να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο που σας περιέγραψα και να σας παρακαλέσω να δώσετε άμεσα σήμερα ολιγοήμερη παράταση δέκα ημερών, για την εξόφληση των εισφορών ΕΦΚΑ μηνός Μαΐου 2018.

Είναι πασιφανές  ότι η εξόφλησή τους σήμερα, εκ των πραγμάτων είναι αδύνατη, δίχως μάλιστα να οφείλεται στην δική μας υπαιτιότητα. Ζητάμε τα αυτονόητα για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να ανταπεξέλθουμε στους δύσκολους καιρούς που περνάμε…».

Show Buttons
Hide Buttons