Αναβάθμιση των ΚΑΠΗ υπόσχεται ο Δ. Πάνου

Αναβάθμιση των ΚΑΠΗ υπόσχεται ο Δ. Πάνου

Μια ακόμη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κος Δημήτριος Πάνου, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο  8ο ΚΑΠΗ στα Σεισμόπληκτα  και στο 10ο ΚΑΠΗ Ανατολής, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κα. Τζιοβάρα Σοφία.

Κατά την επίσκεψή τους, συνομίλησαν με το προσωπικό αλλά και τους ωφελούμενους των δομών, ενημερώθηκαν για την λειτουργία τους καθώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Πρόεδρος, τόνισε, ότι μέλημα του είναι τα ΚΑΠΗ να μην είναι μόνο χώροι ψυχαγωγίας των ηλικιωμένων, αλλά να ενταχθούν σ’ αυτά νέες δράσεις, ώστε με την κατάλληλη καθοδήγηση να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες, να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και ταλέντα με τη αρωγή του Δήμου Ιωαννιτών αλλά και άλλων φορέων της πόλης μας. Έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο οι ηλικιωμένοι του Δήμου μας να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη και να ζουν όσον το δυνατόν πιο υγιείς και δραστήριοι απολαμβάνοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Show Buttons
Hide Buttons