Αναγόρευση του Francis Creed

Αναγόρευση του Francis Creed

H Τελετή Αναγόρευσης του Ομότιμου Καθηγητή Ψυχολογικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Manchester της Μεγάλης Βρετανίας κ. Francis Creed σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει ομιλία του τιμωμένου με θέμα: «Integrating Psychiatry into Medicine».(Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα). Θα ακολουθήσει Μουσικό Πρόγραμμα από φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με συνθέσεις Ρωμιών της πρώιμης περιόδου της λόγιας μουσικής της Κωνσταντινούπολης. Συμμετέχουν οι φοιτητές του Εργαστηρίου ανατολικής μουσικής Narda του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, υπό την διεύθυνση του Επίκουρου Καθηγητή Μάρκου Σκούλιου.

 

Ακολουθεί βιογραφικό σημείωμα του Τιμωμένου:

Ο Καθηγητής Francis Creed είναι Ομότιμος Καθηγητής Ψυχολογικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (ΗΒ), όπου υπηρέτησε ως Καθηγητής Ψυχολογικής Ψυχιατρικής από το 1997 έως το 2012 και ως Καθηγητής Κοινοτικής Ψυχιατρικής από 1992 έως το 1997. Διετέλεσε Κοσμήτορας Έρευνας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστήμιου από το 1997 έως το 2001. Υπήρξε Επίτιμος Σύμβουλος του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον Τομέα Ψυχικής και Κοινωνικής Φροντίδας, καθώς και Διευθυντής του Τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης από το 2002 έως το 2004.

Show Buttons
Hide Buttons