Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ για την κλήση των «10»

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ για την κλήση των «10»

Θέση υπέρ Καχριμάνη, αφού αυτή είναι η «γραμμή» του κόμματος παίρνει με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, παρεμβαίνοντας στην αναστάτωση που έχει προκαλέσει η κλήση σε ακρόαση 4 στελεχών της – 10 στο σύνολο – από το γραμματέα του κόμματος.

Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων εκφράζει την ελπίδα ότι η λογική, η ενότητα και η πειθαρχία θα πρυτανεύσουν…

Η μομφή που απευθύνει στα στελέχη που μετέχουν στην γραμματεία οργανωτικού του Σπύρου Ριζόπουλου, είναι η επίκληση των κομματικών ιδιοτήτων. Γι’ αυτό και δύο φορές, τονίζεται στην ανακοίνωση που προηγείται της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ απόψε το βράδυ, κατόπιν εντολής του γραμματέα, ότι η ΝΔ στηρίζει Καχριμάνη.

Η αναφορά σε συλλογικές αποφάσεις οργάνων που οδήγησαν σε στήριξη Καχριμάνη, δεν τεκμαίρεται από πουθενά. Ποια συλλογικά όργανα άκουσε ο γραμματέας για να πει πριν μερικούς μήνες, ότι η ΝΔ στηρίζει Καχριμάνη;

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχε ως εξής:

«Όπως γνωρίζετε η Ν.Δ. κινείται συντονισμένα και προετοιμάζεται εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για την Περιφέρεια Ηπείρου η απόφαση του κόμματος είναι σαφής και γνωστή. Στήριξη στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Καχριμάνη, ενός ικανού περιφερειάρχη και στελέχους της τοπικής κοινωνίας.

Είναι, επίσης, γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι ένα μικρό μέρος στελεχών του Κόμματος, επικαλούμενοι τις κομματικές τους ιδιότητες, κινούνται σε διαφορετική κατεύθυνση στηρίζοντας άλλες επιλογές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι το Κόμμα συντονισμένα κινείται σε όλα τα επίπεδα, και σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο. Δεν υπάρχουν δύο φωνές, δύο γραμμές, άλλες απόψεις και άλλες επιλογές. Η Ν.Δ. στηρίζει τον Αλέκο Καχριμάνη.

Αυτή την ώρα προέχει το «εμείς» και το καλό της χώρας μας και όχι το «εγώ», οι προσωπικές στρατηγικές, όπως κάποιοι κάνουν.

Ήδη σήμερα έχουν κληθεί σε ακρόαση από τον Γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ. κ. Λ. Αυγενάκη 10 μέλη του κόμματος που φαίνεται να αγνοούν δομές και τις συλλογικές αποφάσεις.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική, η ενότητα και η πειθαρχία.

Σε κάθε περίπτωση τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων συνεχίζουμε τη δουλειά μας, απαρέγκλιτα και συντονισμένα και καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες, όλα τα μέλη και στελέχη της παράταξης να πράξουν το ίδιο.

Μόνο έτσι πετύχαμε και θα πετύχουμε μεγάλες νίκες, ισχυρή Ν.Δ. και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους να κάνουν εκείνοι ό,τι κρίνουν ως πολίτες της Ηπείρου, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επικαλούνται την κομματική τους ιδιότητα, να αγνοούν τα αρμόδια συλλογικά όργανα και να προσπαθούν να διασπάσουν το Κόμμα με τις επιλογές τους».

Show Buttons
Hide Buttons