Πρόγραμμα απασχόλησης για ανέργους 18-30, στην Ήπειρο ανακοινώνει ο διοικητής του ΟΑΕΔ

Πρόγραμμα απασχόλησης για ανέργους 18-30, στην Ήπειρο ανακοινώνει ο διοικητής του ΟΑΕΔ

Επίσκεψη στα Ιωάννινα θα πραγματοποιήσει ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, αύριο Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019. Ο κ. Πρωτοψάλτης θα μεταβεί στις υπηρεσίες του Οργανισμού, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στην Επαγγελματική Σχολή ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ), στο Βρεφονηπιακό Σταθμό ΟΑΕΔ (ΒΝΣ) και στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), για να συναντηθεί και συνομιλήσει με τους επικεφαλής και τους εργαζομένους για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν, με στόχο την εξεύρεση λύσεων οι οποίες θα διευκολύνουν περαιτέρω το έργο τους και θα βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Στη συνέχεια ο Διοικητής του ΟΑΕΔ θα μεταβεί στην Περιφέρεια Ηπείρου, όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και από κοινού θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρη Δημητρίου και τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ) Ηπείρου Γεώργιο Παππά.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Σπ. Πρωτοψάλτης μαζί με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει ένα νέο πρόγραμμα “προεργασίας για 500 ανέργους νέους, ηλικίας 18-30 σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και σε επιχειρήσεις, φορείς, Οργανισμούς του δημοσίου τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα, στην Περιφέρεια Ηπείρου”.

Show Buttons
Hide Buttons