«Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»: Κ. Μπέγκα, προσγειώσου!

«Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»: Κ. Μπέγκα, προσγειώσου!

«Όταν θυμάται χαίρεται ο πρώην Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας» σχολιάζει στην αρχή της ανακοίνωσής της η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», αναφερόμενη στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων, με την οποία επιτίθεται εξ ολοκλήρου στον επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» για τα όσα είπε ο Θωμάς Μπέγκας για τη συνεργασία τριών παρατάξεων στην διοίκηση του Δήμου.

Για μια ακόμη φορά έκανε άλματα μνήμης, σημειώνει η ανακοίνωση, για να δικαιολογήσει, ατυχώς, την παρουσία του στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας. «Κατά την χθεσινή συνεδρίαση, μη έχοντας πειστικά επιχειρήματα να ασκήσει κριτική στην σημερινή Δημοτική αρχή και επειδή η πικρία του τον εμποδίζει να αντιμετωπίσει την σημερινή πραγματικότητα, επανέφερε στη μνήμη, και ευτυχώς, τα έργα και τις ημέρες της περιόδου που η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» είχε την ευθύνη για τρεις θητείες της διαχείρισης του Δήμου Ιωαννιτών» σημειώνεται και συνεχίζει: «Κακός σύμβουλος η πικρία της απώλειας της καρέκλας του Δημάρχου για τον κ. Μπέγκα και όσο πιο νωρίς το αντιληφθεί ο ίδιος και οι εναπομείναντες συνεργάτες του, τόσο καλύτερα για τον ίδιο και για την παράταξη και κυρίως για την πόλη μας. Οι δικές μας περίοδοι ήταν οι περίοδοι εκείνες που η πόλη μας είχε τα περισσότερα έργα και στα οποία υπάρχει η δική μας σφραγίδα. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο που κάναμε στην πόλη, η οποία τρεις φορές αναδείχθηκε χρυσός προορισμός, κάτι που δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε…».

Ακολούθως γίνεται ονομαστική αναφορά σε συγκεκριμένα έργα των θητειών Γκόντα και η απαρίθμηση κάπου σταματάει… «για να μην προκαλέσει ίλιγγο» όπως λέει ο συντάκτης της ανακοίνωσης.

Η παράταξη Γκόντα καταλήγει: «Η παράταξή μας στα χρόνια της θητείας της μίλησε με έργα, τα οποία απολαμβάνουν μέχρι σήμερα οι Γιαννιώτες και οι επισκέπτες. Αντί λοιπόν να συγκριθεί μαζί μας με έργα ο κ. Μπέγκας εξακολουθεί να αρκείται σε ασκήσεις παρελθοντολογίας, αγαπημένο του σπορ άλλωστε κατά την δική του θητεία, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό ήταν το ΜΗΔΕΝΙΚΟ έργο! Ούτε ένα έργο, ούτε μια παρέμβαση δεν είδαν οι συμπολίτες επί των ημερών του. Αυτό εκτιμήθηκε δεόντως στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, κάτι που δεν μπορεί να ξεπεράσει ο κ. Μπέγκας και αναλώνεται σε ακατάσχετους βερμπαλισμούς για να καταλήξει στην προσφιλή του φράση «δεν προκάναμε». Μια συμβουλή έχουμε αυτή τη στιγμή, η προσγείωση στην πραγματικότητα επιβάλλεται!». 

Show Buttons
Hide Buttons