«Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»: Τα μεγάλα και το μικρά έργα…

«Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»: Τα μεγάλα και το μικρά έργα…

Κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή ασκεί με ανακοίνωσή της η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», με αφορμή τελευταίες ανακοινώσεις για εντάξεις ή προγραμματισμό έργο, στο δήμο Ιωαννιτών.

«Επαίρεται η δημοτική αρχή για το μεγάλο έργο που έγινε στην πόλη και σε τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιοποιεί νούμερα για κατασκευή έργων, τα οποία όμως σαν στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο» σημειώνει η παράταξη Γκόντα.

Το πραγματικό έργο ωστόσο, σημειώνει η ανακοίνωση είναι εντελώς ανύπαρκτο και το γνωρίζουν πολύ καλά οι Γιαννιώτες.

«Δυστυχώς για την σημερινή Δημοτική Αρχή, υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την περίοδο των Δημοτικών Αρχών, όπου η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» είχε την ευθύνη της διαχείρισης του Δήμου και η οποία από τους ίδιους τους συμπολίτες έχει χαρακτηριστεί ως εποχή έργων και όχι των λόγων, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια» τονίζεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Μια απέραντη αταξία επικρατεί αυτή την εποχή στην πόλη μας και όχι από τα έργα της Δημοτικής Αρχής, αλλά από έργα άλλων φορέων, που εντελώς ανεξέλεγκτα δρουν, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των πολιτών, χωρίς οι ίδιοι να εισπράττουν τα ανάλογα οφέλη. Ακόμη ενώ η Δημοτική Αρχή δεν φρόντισε να κλείσει τις πληγές που άνοιξε ο χειμώνας, εν τούτοις φροντίζει να αποζημιώνει πολλούς συμπολίτες που είδαν τα αυτοκίνητά τους να καταστρέφονται από την αμέλεια των ιδίων αρμοδίων του δήμου.

Ας αφήσει λοιπόν η Δημοτική Αρχή τις μεγαλοστομίες και ας στρωθεί επιτέλους στη δουλειά, έστω και λίγες μέρες πριν την οριστική  απόφαση των Γιαννιωτών να τους θέσει στο περιθώριο. Με το διαρκές χάϊδεμα των αυτιών και την ακατάσχετη υποσχεσιολογία, οι δημότες εξακολουθούν να μη βρίσκουν λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα, τα   οποία επιδεινώθηκαν επί ημερών τους».      

Show Buttons
Hide Buttons