«Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»: Τρόφιμα στην Περίβλεπτο αντί εκλογικού κέντρου

«Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία»: Τρόφιμα στην Περίβλεπτο αντί εκλογικού κέντρου

Στην παράδοση ικανής ποσότητας τροφίμων προέβησαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» στην ενορία Περιβλέπτου Ιωαννίνων στα πλαίσια υλοποίησης απόφασης των μελών της να διαθέσουν τρόφιμα σ’ενορίες της μητρόπολης Ιωαννίνων αντί του τιμήματος για την ενοικίαση εκλογικού κέντρου.

Τους υποψηφίους υποδέχθηκαν ο προϊστάμενος της ενορίας Περιβλέπτου πατήρ Χρήστος μαζί με άλλους ιερείς.

Ο πατήρ Χρήστος ευχαριστώντας όλους τους υποψηφίους της παράταξης και προσωπικά τον υποψήφιο δήμαρχο κ.Νίκο Γκόντα για αυτή την πρωτοβουλία, τόνισε μεταξύ άλλων: «Με αυτή τη χειρονομία η παράταξη γίνεται αρωγός στο έργο της Περιβλέπτου και της Μητρόπολης γενικότερα. Αυτή η πρωτοβουλία του υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γκόντα και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι άξια επαίνου και καλόν είναι να βρει και άλλους μιμητές, διότι οι ανάγκες μας είναι μεγάλες. Η ενορία διανέμει σε καθημερινή βάση 836 μερίδες φαγητού και έχει ανάγκη τέτοιας βοήθειας».

Στην παράδοση της βοήθειας παραβρέθηκαν, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης και εκ νέου υποψήφιος κ. Νίκος Τσόλης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κα. Τόλη Αικατερίνη.

Show Buttons
Hide Buttons