Ανεξ. Δημοτ. Πρωτοπορία: «Η συνεδρίαση της Μ. Τετάρτης πάσχει ακυρότητας…»

Ανεξ. Δημοτ. Πρωτοπορία: «Η συνεδρίαση της Μ. Τετάρτης πάσχει ακυρότητας…»

Συνεδρίαση με προβλήματα εγκυρότητας των αποφάσεων ήταν η χθεσινή για το δημοτικό συμβούλιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία».

Η παράταξη του Νίκου Γκόντα υποστηρίζει πως «η χθεσινή συνεδρίαση πάσχει ακυρότητας με δυσάρεστες συνέπειες» καθώς τονίζει για τη δημοτική αρχή πως «όπως το συνηθίζουν καθ’ όλη την δημοτική περίοδο, μέλη της δεν προσήλθαν στην καθορισμένη ώρα έναρξης της συνεδρίασης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία κατά τον καθορισμένο χρόνο έναρξης της συνεδρίασης».

Ως εκ τούτου, η αποχώρηση της παράταξης του Νίκου Γκόντα από τη συνεδρίαση οφείλεται στη στάση της δημοτικής αρχής. «Με υπεκφυγές και άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε προσπάθησε να διασκεδάσει την απαξίωση του κορυφαίου οργάνου της πόλης η δημοτική αρχή» σημειώνει.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Η παράταξή μας δεν προτίθεται να ακολουθήσει τον κατήφορο που επέλεξε η απερχόμενη δημοτική αρχή των μεγάλων λόγων και του μηδενικού έργου. Στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την λαϊκή ετυμηγορία επιδίδεται σε ακατάσχετη ρουσφετολογία, ενώ όπως το συνηθίζουν καθ’ όλη την δημοτική περίοδο, μέλη της δεν προσήλθαν στην καθορισμένη ώρα έναρξης της συνεδρίασης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία κατά τον καθορισμένο χρόνο έναρξης της συνεδρίασης. Προφανώς γιατί θεωρούν πάρεργο ή αγγαρεία τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Έστω και την ύστατη στιγμή ας επιδείξουν την στοιχειώδη ανταπόκριση στις υποχρεώσεις με σεβασμό στο σύνολο των πολιτών και όχι μόνο στους «ημετέρους»»..

 

 

Show Buttons
Hide Buttons