Αντιπαράθεση για το δημοτικό ακίνητο της Ζίτσας

Αντιπαράθεση για το δημοτικό ακίνητο της Ζίτσας

Συζήτηση για το δημοτικό ακίνητο (κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ξενώνα) στην Κοινότητα Ζίτσας που παραμένει κλειστό από τον Σεπτέμβριο του 2019 λόγω αποχώρησης του τελευταίου μισθωτή, έγινε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζίτσας. Το θέμα σύμφωνα με την παράταξη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Δήμου Ζίτσας, έχει δημιουργήσει αναστάστωση στην τοπική κοινωνία.

Η δημοτική αρχή έφερε στην Οικονομική Επιτροπή ένα σχέδιο διακήρυξης. Η διακήρυξη ήρθε σύμφωνα με τη μείζονα αντιπολίτευση… για να έρθει κατά τα κοινώς λεγόμενα αφού κατά παραδοχή του αρμόδιου Αντιδημάρχου υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με τον τελευταίο μισθωτή που δεν επιτρέπουν την δημοπράτησή του και θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος.

«Η δημοτική αρχή φέρει τεράστιες ευθύνες για την καθυστέρηση της διαδικασίας δημοπράτησης. Η παράταξή μας με συνέπεια κατέθεσε εμπεριστατωμένα και αναλυτικά τις σκέψεις, πρατηρήσεις και προτάσεις μας επί του σχεδίου διακήρυξης» λέει η ανακοίνωση.

Η παράταξη του Β. Γαρδίκου καλεί τη δημοτική αρχή να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του θέματος και να ολοκληρώσει τη διαδικασία με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και όχι την εξυπηρέτηση των όποιων μικροσυμφερόντων.

Show Buttons
Hide Buttons