«Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου»: Περιοδεία Καχριμάνη στην Άρτα

«Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου»: Περιοδεία Καχριμάνη στην Άρτα

Στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Ηπείρου για την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων έγινε εκτενής αναφορά από τον νυν και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας σε τοπικές κοινότητες της Π.Ε. Άρτας.

Στις Συκιές κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρώτη φάση των αντιπλημμυρικών εργασιών που έγιναν μετά από σαράντα χρόνια στον ποταμό Βωβό, ενώ έχει προγραμματιστεί και η δεύτερη φάση που περιλαμβάνει την κατασκευή αναχώματος και την τοποθέτηση αντλιών προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα που προκαλείται στις καλλιέργειες από την εισροή νερών της θάλασσας.

Στο Κομπότι, στο Νεοχώρι και σε άλλες τοπικές κοινότητες που επισκέφτηκε σε συναντήσεις με κατοίκους, αναφέρθηκε στα έργα που υλοποίησε και έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια, για το περιβάλλον, τη βελτίωση των υποδομών για τους αγρότες, τους αλιευτικούς συνεταιρισμούς κ.α..  Ειδικά για τα έργα που εκτελούνται για τα αποχετευτικά δίκτυα ο Περιφερειάρχης, τόνισε πως είναι έργα που θα μείνουν για πάντα, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και η όποια όχληση είναι προσωρινή.

Στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του  ο κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης επισκέφτηκε την Τ.Κ. Αμμοτόπου, όπου μεταξύ άλλων, συζήτησε με τους κατοίκους τις νέες δυνατότητες που δημιουργεί για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα η κατασκευή του αρδευτικού έργου, το όποιο βρίσκεται σε εξέλιξη με προϋπολογισμό 1,2 εκ. ευρώ.

 

Show Buttons
Hide Buttons