Απάντηση στην καταγγελία Ελισάφ: «Ήδη τραυματισμένη η πολιτική ζωή του τόπου…»

Απάντηση στην καταγγελία Ελισάφ: «Ήδη τραυματισμένη η πολιτική ζωή του τόπου…»

«Ανακοινωθέν εμπόλεμου χαρακτήρα» είναι κατά την απερχόμενη δημοτική αρχή, η ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» για τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με 47 θέματα, το μεσημέρι της Τετάρτης…

Σε μια από τις τελευταίες κόντρες ανάμεσα στην απερχόμενη και τη νέα δημοτική αρχή, φόντο… αποτελεί ξανά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων που τους τελευταίους μήνες πρωταγωνίστησε στην προεκλογική και μετεκλογική αντιπαράθεση, με διάφορες ενέργειες της διοίκησης των Μπέγκα – Χρυσοστόμου. Το φόρτωμα με εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής, μιας από τις τελευταίες συνεδριάσεις του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ είναι φυσιολογική κατά τη δημοτική αρχή, οι αποφάσεις που λαμβάνονται κινούνται πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας και για το καλό της επιχείρησης και των πολιτών, δεν υπάρχουν σκοπιμότητες σε αποφάσεις όπως αυτή της πρόσληψης του γενικού διευθυντή.

Η δημοτική αρχή σε σημερινή της ανακοίνωση επιμένει πως υπάρχει ο δρόμος της ενημέρωσης που όφειλε να επιλέξει ο Μωυσής Ελισάφ και η παράταξή του πριν καταγγείλει. «Οι εκλογές τελείωσαν…» όμως, λέει η δημοτική αρχή και τονίζει μεταξύ άλλων: «Θεωρούμε πως τέτοιου είδους ανακοινώσεις εκ μέρους της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» οι οποίες δημιουργούν αίσθηση περί συνωμοτικών αποφάσεων δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην ήδη τραυματισμένη πολιτική ζωή του τόπου. Αντίθετα ενισχύουν το κλίμα απαξίωσης στο οποίο αυτή έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό όλα τα πολιτικά πρόσωπα, ειδικά όσα ασκούν ή πρόκειται να ασκήσουν εξουσία, οφείλουν να είναι πιο προσεκτικά στις δημόσιες τοποθετήσεις τους και να μην επενδύουν σε λάθος τακτικές. Μέχρι τότε μάλιστα τόσο η ΔΕΥΑΙ όσο και ολόκληρος ο Δήμος Ιωαννιτών θα συνεχίσουν να παράγουν «μετεκλογικό» έργο ακριβώς όπως το επιβάλει η πορεία που είχαν όλο το διάστημα που άσκησαν υπεύθυνη διοίκηση, με συνέπεια προς τους πολίτες μέχρι και την τελευταία μέρα».

Show Buttons
Hide Buttons