Απλήρωτο, έξι μήνες το υλικό της προτομής του Γ. Μυλωνά – Τι καταγγέλλει ο Θ. Παπαγιάννης

Απλήρωτο, έξι μήνες το υλικό της προτομής του Γ. Μυλωνά – Τι καταγγέλλει ο Θ. Παπαγιάννης

Απλήρωτο παραμένει το χυτήριο από το οποίο αγοράστηκε το υλικό για τη φιλοτέχνηση της προτομής του Γεωργίου Μυλωνά, από το Γιαννιώτη γλύπτη Θόδωρο Παπαγιάννη…

Την καταγγελία κάνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης κάτω από την ανάρτηση του Δημάρχου για την αποκάλυψη της προτομής, την περασμένη Τρίτη, στο σημείο όπου στήθηκε η προτομή, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο.

Έξι μήνες πριν αγοράστηκε το υλικό για να αρχίσει να φιλοτεχνεί την προτομή ο κ. Παπαγιάννης και ακόμα δεν έχει πληρωθεί από το Δήμο Ιωαννιτών το χυτήριο. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης προσέφερε αφιλοκερδώς τη δουλειά του, όπως άλλωστε έχει κάνει πάμπολλες φορές για τον τόπο του που τόσο αγαπά.

«Αγαπητέ Δήμαρχε, μέχρι αυτή την ώρα πάντως δεν έχουν πληρωθεί οι άνθρωποι, παρά το ότι τις προτομές τις παρέδωσαν πριν 6 μήνες και είναι βιοπαλεστές που κάνουν μια πολύ σκληρή δουλειά. Με εκθέσατε στα μάτια τους χωρίς να φταίω…» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγιάννης.

 

«Επί δημαρχίας Θωμά ΜΠΕΓΚΑ δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργάτης του Δήμου που θα μείνει απλήρωτος για τη δουλειά του. Πιθανά με μια καθυστέρηση, αλλά απλήρωτος όχι» απαντά ο Δήμαρχος, αναγνωρίζοντας πως όντως, η καταγγελία του γλύπτη ισχύει στο ακέραιο…

Show Buttons
Hide Buttons