Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα: Η δική της «έξυπνη πόλη»

Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα: Η δική της «έξυπνη πόλη»

Θέση κατά των παρατάξεων που κάνουν προτάσεις για την «έξυπνη πόλη» παίρνει η παράταξη «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ».

Με ανακοίνωσή της η παράταξη του Χρήστου Πατσούρα, υποστηρίζει πως τουλάχιστον ο Δήμαρχος Τρικάλων θα έχει στο δικό του προεκλογικό πρόγραμμα ως αβαντάζ το «κοιτάξτε πόσοι υποψήφιοι στα Γιάννενα αναφέρουν τον Δήμο μας»…

Η έννοια «έξυπνη πόλη» είναι ψευδεπίγραφος τίτλος υποστηρίζει η παράταξη καθώς δεν προτείνεται από κανέναν μια πραγματική εφαρμογή των νέων τεχνολογιών προς όφελος του πολίτη και του εργαζόμενου. «Προσπαθούν να παραμυθιάσουν τους ψηφοφόρους με gadgets και να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι εάν βγάζεις μια φωτογραφία τη λακκούβα αυτή θα φτιάχνεται… μόνη της»…

Η αλήθεια είναι αλλού για την παράταξη του Χρ. Πατσούρα. «Εδώ και κοντά 20 χρόνια οι ιδιωτικές εταιρίες σκάβουν τους δρόμους της πόλης για να περάσουν δίκτυα, και ποτέ δεν επιτρέπουν την εξ ολοκλήρου εκμετάλλευσή τους και τη διάθεση των δυνατοτήτων τους δωρεάν, στους πολίτες. Αντίθετα, παρακολουθούμε ακόμα και σήμερα την «καπιταλιστική χαζομάρα» της «έξυπνης πόλης» τους.

Η διαχρονική ανταπόκριση του Δήμου στις νέες τεχνολογίες είναι πιο αργή και από υπολογιστή 8bit και είναι ακριβή για τους πολίτες…».

Show Buttons
Hide Buttons