ΑΡΠΗ προς υποψήφιους: Μη μας σκοτίζετε άλλο…

ΑΡΠΗ προς υποψήφιους: Μη μας σκοτίζετε άλλο…

Τους υποψηφίους και τις υποψήφιες, ειδικά στην Περιφέρεια Ηπείρου, που… πουλάνε και αγοράζουν τη δημόσια περιουσία, καταγγέλλει η «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο», με ανακοίνωσή της.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης του Νίκου Ζήκου, στο δημόσιο προεκλογικό διάλογο, ακούγονται μέχρι τώρα προτάσεις που προκαλούν γέλιο και που ούτε ο ίδιος ο καπιταλισμός δεν τις αντιμετωπίζει σοβαρά.

Χωρίς να αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα που καταγγέλλονται πως διατύπωσαν αυτές τις προτάσεις, η ΑΡΠΗ διατυπώνει τα ερωτήματα:

  • Από πού και ως πού βγάζουν στο σφυρί το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το οποίο έχει κοστίσει ένα σωρό χρήματα στον ελληνικό λαό και δεν τον εξυπηρέτησε ποτέ πραγματικά; Μήπως νομίζουν ότι ξεχνάμε όταν ο Λιάπης έδειχνε «φαραωνικά» σχέδια για το πόσο «εντυπωσιακό» θα γίνει το αεροδρόμιο ή όταν ο Καλογιάννης ψαλίδιζε το έργο; Ή ότι τα εισιτήρια των αεροπορικών διαδρομών είναι ακόμα πανάκριβα και απαγορευτικά για τον περισσότερο κόσμο;
  • Τα ίδια και για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Έργο που καθυστερεί για χρόνια, επιπλοκές στις μελέτες και τις αναθέσεις, ποτέ, κανείς από τους «πωλούντες τοις μετρητοίς» πολιτικούς και βουλευτές ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν παρενέβη για να σταματήσουν οι παλινωδίες στο έργο. Τώρα, το λιμάνι «πωλείται», ελέω ΤΑΙΠΕΔ και μνημονίου.

«Ας μη μας σκοτίζουν άλλο λοιπόν οι υποψήφιοι-ες με τα τρομερά τους σχέδια. Οι τερματικοί σταθμοί συγκοινωνιών και μεταφορών μπορούν μια επιβάλλεται να λειτουργούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το δημόσιο συμφέρον, με ελεύθερη, φτηνή μετακίνηση των ανθρώπων και όχι σαν τουριστική γυάλα που κλείνει απέξω τους εργαζόμενους» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons