ΑΡΠΙ κατά νόμου Κεραμέως

ΑΡΠΙ κατά νόμου Κεραμέως

Την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα των φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της ΝΔ για την ανώτατη εκπαίδευση εκφράζει η «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα» και καλεί όλους/ες να στηρίξουν το αυριανό φοιτητικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου. 

«Η «Αριστερή Παρέμβαση» χαιρετίζει τους φοιτητές και φοιτήτριες, και συνολικά τον κόσμο της εκπαίδευσης που αψήφησε την τρομοκρατία της κυβέρνησης και έδωσε το παρόν και στα Γιάννενα στην κινητοποίηση της προηγούμενη εβδομάδας ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ. Δεν πρέπει να επιτραπεί στην κυβέρνηση και το υπουργείο με αφορμή την πανδημία, να ισοπεδώσουν όποιο δικαίωμα έχει μείνει όρθιο μετά από δέκα χρόνια κρίσης» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

«Το μαύρο αυτό νομοσχέδιο έρχεται να συμπληρώσει τα αντιδραστικά μέτρα που έχει πάρει έως τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ στην εκπαίδευση. Η κυβέρνηση έχει ήδη φροντίσει να εξισώσει τα πτυχία των ιδιωτικών κολλεγίων με αυτά των ΑΕΙ και παράλληλα να δώσει ένα αποφασιστικό χτύπημα στην υποβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με το κλείσιμο δεκάδων δημόσιων Ι.Ε.Κ και την υποβάθμιση σπουδών και πτυχίων στα υπόλοιπα» καταλήγει.

Show Buttons
Hide Buttons