Αρχή σπουδών για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας

Αρχή σπουδών για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας

Τους πρωτοετείς σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πρέβεζας καλωσόρισε στην τελετή υποδοχής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΑΕΝ Ηπείρου ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, οι τοπικές Αρχές ,οι φορείς της πόλης και οι οικογένειες των σπουδαστών.

Την ημερήσια διαταγή διάβασε ο Διοικητής της ΑΕΝ κ. Παύλος Τιφτικίδης, χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ κ. Στέργιος Γιαννάκης και ο Διευθυντής Σπουδών κ. Παντελής Κίκερης ενώ ο κ. Πλακιωτάκης μίλησε για τον προσανατολισμό του Υπουργείου στο τμήμα που αφορά την αναβάθμιση της Ναυτιλιακής Εκπαίδευσης.

Ο κ. Γεωργάκος στην τοποθέτησή του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η Σχολή Πλοιάρχων της Πρέβεζας αποτελεί πραγματικό “φάρο” της ναυτικής εκπαίδευσης και ένα ζωντανό κύτταρο της Ναυτιλίας και της τοπικής μας κοινωνίας, ζητώντας την περαιτέρω αναβάθμιση της.

Show Buttons
Hide Buttons