Αυτοσχέδιες ΜΕΘ; Την «πατέντα» στο ΓΝ Πρέβεζας καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοσχέδιες ΜΕΘ; Την «πατέντα» στο ΓΝ Πρέβεζας καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στη Βουλή, με Ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, την οποία συνυπογράφουν πέντε (5) Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, την απόπειρα όπως λέει, «να εξαπατηθούν» οι πολίτες του Νομού Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής, μέσω Δελτίων Τύπου, που κάνουν λόγο για λειτουργία «αυτοσχέδιων ΜΕΘ» στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

«Στην εναγώνια προσπάθεια να καλλιεργηθούν εφήμερες εντυπώσεις, καταπατούνται καθιερωμένες ορολογίες της Ιατρικής Επιστήμης και καθορισμένα ιατρικά πρωτόκολλα σχετικά με τη λειτουργία των μονάδων νοσηλείας στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας. Σε μια εποχή τόσο ευαίσθητη για τη δημόσια υγεία και περίθαλψη, είναι ανεπίτρεπτο να εμπλέκονται πολιτικά επικοινωνιακά παιγνίδια και καιροσκοπισμοί στην παροχή υπηρεσιών υγείας για τους πολίτες» σημειώνεται στην ερώτηση.

Ο Υπουργός Υγείας, απαντώντας στην Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή, καλείται να αναλάβει τις ευθύνες που απορρέουν από το θεσμικό του ρόλο και να αποδοκιμάσει έμπρακτα, τα ανυπόστατα ψεύδη περί «αυτοσχέδιων ΜΕΘ [sic]» στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.   

Show Buttons
Hide Buttons