Με Βάνα Μπάρμπα σε Γιάννενα – Τα ονόματα του ΚΙΝΑΛ στην Ήπειρο

Με Βάνα Μπάρμπα σε Γιάννενα – Τα ονόματα του ΚΙΝΑΛ στην Ήπειρο

Ανακοινώθηκαν πριν λίγο τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Επιβεβαιώνοντας πληροφορίες των τελευταίων ωρών η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο των Ιωαννίνων.

Τα ονόματα για όλη την Ήπειρο (πρόσθετα σε αυτά που είχαν ανακοινωθεί το Δεκέμβρη) έχουν ως εξής:

Ν. ΑΡΤΑΣ:  
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ
ΑΛΕΞΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΓΚΟΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
   
Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:  
ΜΠΑΡΜΠΑ ΒΑΝΑ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
   
Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ:  
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

Οι υπόλοιποι

Θυμίζουμε πως η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων του ΚΙΝΑΛ είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, με την πρώτη ανακοίνωση ονομάτων – διαβάστε εδώ. Από τους ανακοινωμένους τότε έξι άνδρες (Κώστα Γάτσιο, Νίκο Γκόλα, Σωτήρη Ζαρπαλά, Μιχάλη Κασσή, Βασίλη Μασσαλά και Θανάση Μανταλόβα) και τη μία γυναίκα, τη Μαργαρίτα Ζήκου, στην πορεία για διαφορετικούς λόγους αποχώρησαν οι Μασσαλάς και Γκόλας, και έμειναν έτσι οι τέσσερις άνδρες. Αναζητούνταν δύο γυναίκες που έκλεισαν σήμερα.

Στην Άρτα υπήρχε η εκκρεμότητα που προκάλεσε συγκρούσεις για τη συμμετοχή του δημοσιογράφου, προερχόμενου από τη ΔΗΜΑΡ, Χρήστου Μέγα, ο οποίος τελικά είναι στο ψηφοδέλτιο.

Στην Πρέβεζα ανακοινώθηκε το ένα όνομα γυναίκας που έλειπε, συμπληρωματικά στην ανακοίνωση του Δεκεμβρίου, και δη στους Κωνή Κωνσταντίνο, Κώστα Σταύρο και Πεπόνη Χρήστο.

Τέλος, το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία είχε εν μέρει ανακοινωθεί το Μάρτιο, και το απάρτιζαν οι Μπότος Κωνσταντίνος, Πάσχος Αλέξανδρος και Σαμίου Μαρία, ωστόσο το κόμμα δεν κατόρθωσε να βρει και μία ακόμα γυναίκα, όπως προβλέπεται για τη σύνθεσή του.

Show Buttons
Hide Buttons