Βγήκαν τα (διαδικτυακά) «μαχαίρια» στο Δήμο Μετσόβου

Βγήκαν τα (διαδικτυακά) «μαχαίρια» στο Δήμο Μετσόβου

Μαίνεται η προεκλογική διαμάχη στο Δήμο Μετσόβου και τα μαχαίρια έχουν βγει δημόσια δια ανακοινώσεων στο facebook… μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής που φέρνει στην επαναληπτική αναμέτρηση τον Κώστα Τζαφέα και το Σπύρο Βασιλείου. 

Ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Τζαφέας, με μια ανάρτησή του την Παρασκευή, προανήγγειλε ουσιαστικά πως έχει έλθει σε συμφωνία με κάποιον ή και με τους δύο εκ των συνδυασμών που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου (Σούλτη ή Μπιτούνη). «Πιστεύω ότι με τα στελέχη μας αλλά και τις συνεργασίες που ήδη έχουν προκύψει, με εμπειρία, γνώση, και ανανεωμένη διάθεση θα έχουμε πετυχημένη τετραετία για τον Δήμο μας» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Σπύρου Βασιλείου, ο οποίος με δελτίο τύπου λέει στον απερχόμενο Δήμαρχο: «Ο κύριος Τζαφέας είναι ο μοναδικός Υποψήφιος Δήμαρχος στην Ελλάδα που τόλμησε να μιλήσει πριν την Κυριακή των 2ων Εκλογών για συνεργασίες που έχουν ήδη προκύψει. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης που έχει περίπου 25 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο Μετσόβου, να κάνει τέτοιο ατόπημα. Προσβάλλει την Δημοκρατία, προσβάλλει τους Μετσοβίτες, προσβάλλει τους δυο υποψήφιους Δημάρχους Μετσόβου που έμειναν εκτός 2ου γύρου. Έχοντας έρθει όπως αφήνει να εννοηθεί σε μυστικές συμφωνίες και μοίρασμα θέσεων δεν διστάζει και να το διαφημίσει…». 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons