Γενική συνέλευση της ΑΡΠΙ: Εγκρίνει διακήρυξη και υποψήφιους

Γενική συνέλευση της ΑΡΠΙ: Εγκρίνει διακήρυξη και υποψήφιους

Η παράταξη «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ» πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 8 Φλεβάρη και ώρα 7 το απόγευμα, στη Στοά Σάρκα, Αίθουσα Περιφέρειας, 2ος Όροφος.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

  1. Σχεδιασμός δράσης μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου
  2. Έγκριση της διακήρυξης της παράταξης για τις Δημοτικές Εκλογές
  3. Έγκριση των πρώτων υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται μεταξύ άλλων, πως: «Στην εκλογική μάχη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου σύσσωμο το αστικό μπλοκ εξουσίας με κέντρο τον ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την ευρεία συναίνεση κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων για την υποταγή στους στόχους και τις αποφάσεις κυβέρνησης και «κουαρτέτου».

Έχοντας μετατρέψει τους δήμους μέσω ενός ασφυκτικού νομοθετικού πλαισίου (Κλεισθένης Ι) σε ένα παρακλάδι του κεντρικού κράτους, επιδιώκουν να «πειθαρχήσουν» την εργαζόμενη πλειοψηφία στις απαιτήσεις και τους σχεδιασμούς των συμφερόντων της Ε.Ε και του ντόπιου κεφαλαίου.

Στο όνομα των «ισοσκελισμένων προϋπολογισμών» οι δήμοι καλούνται να γίνουν φοροεισπράκτορες σε βάρος των εργαζομένων, καλούνται να εκποιούν δημόσια περιουσία και να εκχωρούν αρμοδιότητες στην λεγόμενη ιδιωτική πρωτοβουλία»…

Η παράταξη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς όπως καταλήγει στην ανακοίνωση, προτάσσει κόντρα στην απελπισία, τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια, τη συλλογική πάλη, την αξιοπρέπεια και το δίκαιο του αγώνα μας.

Show Buttons
Hide Buttons