«Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή»: Ανεβάζει ρυθμούς η παράταξη του Λ. Νάτση

«Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή»: Ανεβάζει ρυθμούς η παράταξη του Λ. Νάτση

Ανεβάζει προεκλογικούς ρυθμούς, η παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Λάζαρου Νάτση «Γιάννενα, πολίτες για την Ανατροπή» και τις τελευταίες μέρες, είχε συναντήσεις με τη διοίκηση της ΕΠΣΗΠ και επίσκεψη στις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών

Το απόγευμα της Μ.Τρίτης, στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της ΕΠΣΗΠ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λάζαρο Νάτση και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Παπαχρήστο Βλάση και Στέφανο Καραμούτσιο. Η συζήτηση διήρκησε αρκετή ώρα, με βασικό στοιχείο το σχεδιασμό της παράταξης που αφορά τον αθλητισμό στο Δήμο και ειδικά το ποδόσφαιρο. Επισημάνθηκε το χαμηλό επίπεδο των ποδοσφαιρικών υποδομών στο δήμο σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα και ιδίως η απουσία της Κοινωφελούς Επιχείρησης πολιτισμού, περιβάλλοντος νεολαίας και άθλησης (Πνευματικό Κέντρο) από τις υποχρεώσεις που έχει ο Δήμος στις αθλητικές υποδομές και στον αθλητικό σχεδιασμό. 

Το πρωί της Μ.Τετάρτης κλιμάκιο της παράταξης με τον Λάζαρο Νάτση επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών. Άκουσαν τα παράπονα των εργαζομένων για τις συνθήκες εργασίες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της παράταξης- που μοιράστηκε σε αυτούς- όσον αφορά τον τομέα των υπηρεσιών. Για τη σημασία του δημόσιου χαρακτήρα των δημόσιων υπηρεσιών και την ενίσχυση του προσωπικού σε καίριους και κομβικούς τομείς, όπως η καθαριότητα, το πράσινο και οι κοινωφελείς υπηρεσίες. Επίσης, τν πρόταση για την κατοχύρωση ενός ελάχιστου ορίου αριθμού εργαζομένων, ώστε να είναι σε θέση ο δήμος να ανταποκριθεί σε έκτακτες ανάγκες( χιονοπτώσεις, πλημμύρες, σεισμοί).

Show Buttons
Hide Buttons