«Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή»: Ελπίζει για το β΄ γύρο, στο «βουβό κόσμο»

«Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή»: Ελπίζει για το β΄ γύρο, στο «βουβό κόσμο»

Με τη δύναμη της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου, στήριξη που δόθηκε στη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στα Γιάννενα την περασμένη Κυριακή, και με την ελπίδα ότι η παράταξη «Γιάννενα Πολίτες για την Ανατροπή» θα συνεγείρει τον απλό κόσμο, κόντρα σε όλες τις άλλες παρατάξεις που έχουν συγκεκριμένα αρνητικά χαρακτηριστικά, πορεύεται ο Λάζαρος Νάτσης, στη δύσκολη για την παράταξή του, εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, όπως γίνεται σαφές από την ανακοίνωση της παράταξης, το απόγευμα της Τρίτης. Στόχος… ό,τι δεν κατάφερε η παράταξη ούτε το 2014, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα… πάνω του. Να μπει στο δεύτερο γύρο.

Η παράταξη δεν κρύβει ότι είναι κομματική, γι’ αυτό και επικαλούμενη την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει στην αρχή της ανακοίνωσης: «Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όλοι μας νιώσαμε την δύναμη των πολλών. Της κοινωνίας που δεν θέλει την επιστροφή του παλιού στη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και του κόσμου που θέλει να ξεμπερδεύει με το παλιό και στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Σε ό,τι αφορά, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ: «Το θερμό χειροκρότημα και η ένθερμη υποστήριξη των απλών συμπολιτών μας προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Λάζαρο Νάτση, το απόγευμα της Κυριακής, πριν την έναρξη της ομιλίας του Πρωθυπουργού, αλλά και στο τέλος αυτής από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει την δύναμη στους Πολίτες για την Ανατροπή να διεκδικήσουν την είσοδο της παράταξης στο β’ γύρο».

Η προτροπή για τις επόμενες δέκα προεκλογικές ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, είναι το άνοιγμα στην κοινωνία με μεγαλύτερη τόλμη. Μια κοινωνία που όπως υποστηρίζει η παράταξη Νάτση, αφήνοντας αιχμές κατά… σχεδόν πάντων: «αποστρέφεται τις παρατάξεις που παραμένουν προσκολλημένες στην οικογενειοκρατία, την εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων συμφερόντων, το νεοφιλελεύθερο μοντέλο διοίκησης και την προσωπική προβολή».

Η ελπίδα της παράταξης είναι ο βουβός κόσμος του Δήμου μας που ζητείται να βρει διέξοδο έκφρασης έξω από το κυρίαρχο τοπικό σύστημα που για δεκαετίες ολόκληρες κρατά καθηλωμένη την πόλη.

«Με τόλμη και απλή λογική ζητάμε από τους συμπολίτες μας να μας δώσουν την δύναμη να καθορίσουμε το αύριο ενός προοδευτικού Δήμου Ιωαννιτών» καταλήγει η ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons