«Γιάννενα Τώρα»: Επίσκεψη σε Κατσικά και Αμπελόκηπους, με «σκληρό ροκ» κατά της δημ. αρχής

«Γιάννενα Τώρα»: Επίσκεψη σε Κατσικά και Αμπελόκηπους, με «σκληρό ροκ» κατά της δημ. αρχής

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και αυτό το Σαββατοκύριακο συνέχισε εντατικά τις επαφές με τους δημότες, καθώς επίσης και τις επί τόπου επισκέψεις σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Γραμματείας της.

Τo περασμένο Σάββατο αντιπροσωπεία της Παράταξης και ο επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας επισκέφθηκαν την περιοχή του Κατσικά, όπου είχαν σειρά συναντήσεων και επισκέψεων. 

Οι εκπρόσωποι της παράταξης διαπίστωσαν στοιχεία εγκατάλειψης της περιοχής από τη Δημοτική Αρχή, την απουσία σύνδεσης υποδομών αποχέτευσης, με αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση της Λίμνης – ένα ζήτημα στο οποίο επιμένει η παράταξη ιδιαίτερα από το 2014 και στο οποίο όχι μόνο δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, αλλά ούτε καν υπάρχει κάποιος ορατός σχεδιασμός. 

«Δυστυχώς, σε ότι αφορά την περιοχή του Κατσικά – έδρα ενός πρώην μεγάλου Δήμου ο οποίος συνενώθηκε με τα Ιωάννινα, η Δημοτική Αρχή αρκείται μόνο στο να εξαγγέλει κάθε χρόνο την ανακατασκευή του Πνευματικού Κέντρου, έργο το οποίο φυσικά ποτέ δεν προχωρά. Για να εξαγγελθεί εκ νέου την επόμενη χρονιά!» τονίστηκε μεταξύ άλλων. 

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 31/3, αντιπροσωπεία της παράταξης αποτελούμενη από 15 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφθηκε την περιοχή Αμπελοκήπων, όπου διαπίστωσε για ακόμη μία φορά, σε άλλη μία περιοχή του Δήμου μας την εγκατάλειψη και απαξίωση από τη Δημοτική Αρχή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρα από τις ελλείψεις σε υποδομές, διαχείριση ομβρίων υδάτων, πεζοδρόμια, κλπ, στις παιδικές χαρές της περιοχής έχουν τοποθετηθεί επιγραφές που …απαγορεύουν την είσοδο για να αποφύγουν τυχόν ευθύνες οι αρμόδιοι, αντί να μεριμνήσουν ώστε να είναι αυτές ασφαλείς! 

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπαρτζώκας, «Το περιβόητο succes story του «Πρώτου Δήμου» καταρρέει σαν χάρτινος πύργος όταν κάποιος κάνει μια απλή βόλτα στην πόλη και τις συνοικίες. Εγκατάλειψη, απαξίωση, αδιαφορία, έλλειψη σχεδιασμού είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής που διοικεί την πόλη τα τελευταία 9 χρόνια… Είναι πια καιρός οι δημότες να δώσουν την μόνη απάντηση που αρμόζει και να εκλέξουν αυτούς που ενδιαφέρονται να προχωρήσει η πόλη και ο Δήμος και που μπορούν να τον πάνε στην «επόμενη μέρα»».

Και συνέχισε: «Η υποδοχή που είχαμε από τους δημότες, σήμερα εδώ στους Αμπελόκηπους, αλλά και χθες στον Κατσικά, μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι η πόλη και ο Δήμος μας θα αλλάξουν σελίδα».

Στην επίσκεψη στους Αμπελόκηπους συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Πάνου, Β. Βασιλείου, Κ. Βασιλείου, Γ. Γοργόλης, Ε. Ζιώγα, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Ε. Μακρή, Τ. Μιχαηλίδης, Ε. Μπετούνη, Δ. Σκούρτης, Α. Στεργίου-Γιαννακοπούλου, Η. Χούσος και ο επικεφαλής της παράταξης Α. Μπαρτζώκας, ενώ σε αυτή στον Κατσικα οι: Δ. Πάνου, Χ. Αναγνωστόπουλος, Κ. Βασιλείου, Γ. Γοργόλης, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Τ. Μιχαηλίδης, Ε. Μπετούνη, Δ. Σκούρτης και Ρ. Τσέλιου-Σίμου.

Show Buttons
Hide Buttons