Γιατί η ΕΕ (και οι ειδήσεις που την αφορούν) δεν είναι πιασάρικη;

Γιατί η ΕΕ (και οι ειδήσεις που την αφορούν) δεν είναι πιασάρικη;

Το www.pbnews.gr φιλοξενεί μια έρευνα για την Ευρώπη, συγκεκριμένα για τις ειδήσεις που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ενδιαφέρον των Ελλήνων για τις ειδήσεις που αυτή παράγει.

Είναι πιασάρικη η ΕΕ και οι ειδήσεις της; Η απάντηση εμπειρικά, είναι όχι και στο πλαίσιο των απαντήσεων στις ερωτήσεις του παρακάτω ερωτηματολογίου προσπαθούμε να ανιχνεύσουμε τους λόγους αυτού του χαμηλού ενδιαφέροντος, για το… δεύτερο σπίτι μας, από την πλευρά των πολιτών.

Η έρευνα διεξάγεται για τις ανάγκες της διπλωματικής εργασίας που εκπονώ στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με όνομα MA in Digital Media, Communication and Journalism, και με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Χρήστο Φραγκονικολόπουλο.

*Το email σας είναι απαραίτητο μόνο και μόνο για να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν η έρευνα, από προσπάθεια «πειράγματος» από ψεύτικους λογαριασμούς. Οι κανόνες του GDPR απαγορεύουν δια ροπάλου άλλωστε, οποιαδήποτε άλλη χρήση χωρίς την άδειά σας.

Με τη συμμετοχή σας στην διαδικτυακή έρευνα, μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 10 βιβλία Best Sellers των καταστημάτων Public αυτής της εποχής. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παναγιώτης Μπούρχας

 

Show Buttons
Hide Buttons