Για τους συμβασιούχους βρεφονηπιοκόμους της Πρέβεζας

Για τους συμβασιούχους βρεφονηπιοκόμους της Πρέβεζας

Μετά από αίτημα του Περιφερειακού τμήματος Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων και του προέδρου του Χρήστου Στεφάνου προς το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πρέβεζας για την στήριξη στο δικαστικό αγώνα των εργαζομένων με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας, συνεδρίασε στις 18 Μαρτίου 2020 έχοντας ως πρώτο θέμα το αίτημα του Συλλόγου.

Το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε με αριθμό απόφασης 83/2020, την ομόφωνη στήριξη στο δικαστικό αγώνα των συμβασιούχων ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας, για μετατροπή των συμβάσεων εργασίας σε αορίστου χρόνου μέσω της δικαστικής οδού και με απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης.

Αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, στηρίζει το δίκαιο αίτημα όλων των συναδέλφων ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων, ΔΕ μαγείρων, ΥΕ καθαριότητας, θεωρώντας απαραίτητους όλους για την ομαλή λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών. Ως Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για ένα καλύτερο, με σταθερότητα εργασιακό μέλλον για τους συναδέλφους ΕΣΠΑ, αφού πλέον θεωρείται δεδομένο ότι όλα αυτά τα συνεχόμενα χρόνια εργασίας τους καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο χώρο εργασίας των βρεφονηπιακών σταθμών. Θα δώσουμε τη μάχη στις αίθουσες των Ελληνικών δικαστηρίων για να αποδείξουμε τα αυτονόητα και να πετύχουμε τη μετατροπή των συμβάσεων των συναδέλφων ΕΣΠΑ σε αορίστου χρόνου».

Show Buttons
Hide Buttons