Γιόγιακας σε Κάτση: «Πάμε στον Πρύτανη»

Γιόγιακας σε Κάτση: «Πάμε στον Πρύτανη»

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας καλεί τον συνάδελφό του, του ΣΥΡΙΖΑ να απευθυνθούν στην πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ψάχνοντας την αλήθεια για την τύχη του πανεπιστημιακού τμήματος της Ηγουμενίτσας που δεν άρχισε να λειτουργεί…

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του βουλευτή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ για την Επίκαιρη Ερώτηση που συζητήθηκε στη Βουλή με θέμα την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Ηγουμενίτσα, ο κ. Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δε θα σχολιάσω όλες τις ανακρίβειες που επιμένει να λέει ο «τοπικός πρώην κυβερνητικός βουλευτής».

Λέει πως είναι ψέμα ότι το Τμήμα δε λειτουργεί επειδή δεν το θέλει το Πανεπιστήμιο και ο Πρύτανης.

Αν είναι ψέμα, τον καλώ να συναντήσουμε μαζί, άμεσα, τις Πρυτανικές Αρχές για να του πουν αν θέλουν το Τμήμα ή όχι. Να του πουν γιατί η Σύγκλητος δεν έλαβε σχετική απόφαση τον περασμένο Ιούνιο. Γιατί δεν προχώρησε στην προκήρυξη των άλλων τριών μελών ΔΕΠ που χρειάζεται το λιγότερο για να λειτουργήσει το νέο Τμήμα. Να του πουν γιατί δεν τα έκαναν αυτά πριν το θέμα των νέων Τμημάτων πάει στην ΑΔΙΠ.

Φοβάμαι όμως ότι ο κύριος συνάδελφος δε θέλει να πάμε στην Πρυτανεία, γιατί γνωρίζει ότι αυτό που νομοθέτησε ο πρώην Υπουργός του ήταν από την αρχή στον αέρα!».

Show Buttons
Hide Buttons