Γ. Καψάλης: Αν δε δει γραπτά, δεν πιστεύει…

Γ. Καψάλης: Αν δε δει γραπτά, δεν πιστεύει…

Χαμηλούς τόνους κρατά η Πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τα σημεία στα οποία το Υπουργείο Παιδείας θα έλθει να βελτιώσει το σχέδιο νόμου της απορρόφησης του ΤΕΙ Ηπείρου από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μετά την 88η Σύνοδο των Πρυτάνεων και τη συνάντηση του Υπουργού Κώστα Γαβρόγλου με τη Σύγκλητο του τοπικού ΑΕΙ.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γιώργος Καψάλης δήλωσε ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα της 88ης Συνόδου που φιλοξενήθηκε στην πόλη μας και αναφέρθηκε στα τιμητικά μηνύματα που ακούστηκαν αυτές τις μέρες για το Γιαννιώτικο ΑΕΙ.

Όσον αφορά τώρα, το σχέδιο νόμου για τη συνένωση των δύο ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της Ηπείρου, ο κ. Καψάλης αλλά και η Πρυτανική αρχή με τη χθεσινή της ανακοίνωση, φαίνεται ότι κρατούν μικρό καλάθι για τις αλλαγές που θα επιφέρει τελικώς στο σχέδιο νόμου το Υπουργείο.

Αυτό που αρκέστηκε να πει μόνο ο Πρύτανης ήταν πως «οι δεσμεύσεις του Υπουργούν καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τα θέματα που τέθηκαν από πλευράς Συγκλήτου«. Η Διοίκηση του τοπικού ΑΕΙ αναμένει να δει γραπτά τα όποια σημεία αλλάξουν, όπως υπενόησε ο κ. Καψάλης. Ο διάλογος πάντως, εκτίμησε πως είναι ζωντανός και πως στο τέλος θα αποβεί προς όφελος του συνολικού κοινού εγχειρήματος.

Show Buttons
Hide Buttons