Δάσκαλε που δίδασκες…

Δάσκαλε που δίδασκες…

Έκπληκτοι έμειναν οι Νεοδημοκράτες της περιοχής με την ευχή του προέδρου της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, Θόδωρου Τζαρούχη, στην φίλη του, υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ιωαννίνων, με την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή», Νατάσα Τύρου Ούζα.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ εύχεται ανθρώπινα σε ένα φιλικό του πρόσωπο, καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση που έχει μπροστά της για το Δήμο Ιωαννιτών.

Τα πράγματα θα ήταν απλά, αν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, φίλτατος Θόδωρας, δεν είχε κηρύξει προ καιρού, ανένδοτο κατά των like στους αντιπάλους, των κομματικών επιλογών… Δηλαδή σε όλους πλην των υποψηφίων που στηρίζει η ΝΔ, σε Δήμο Ιωαννιτών και Περιφέρεια Ηπείρου, ήτοι Τατιάνα Καλογιάννη και Αλέκο Καχριμάνη.

Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι πέραν αυτών είναι αντίπαλοι και ως τέτοιοι… δεν αξίζουν τα like των μελών και φίλων της τοπικής ΝΔ, έλεγε σε μια συνεδρίαση ο Θ. Τζαρούχης προ καιρού, προκαλώντας τη θυμηδία, των συναγωνιστών του… Κι όμως αυτός το εννοούσε: δεν επιτρέπονται διαδικτυακοί χαριεντισμοί με τους «εχθρούς»… Στην περίπτωση της Ν. Τύρου – Ούζα, ο πρόεδρος έκανε μια εξαίρεση και ξέχασε τα όσα έλεγε στους άλλους Νεοδημοκράτες… Ή μήπως ο συνδυασμός του Μ. Ελισάφ δεν είναι αντίπαλοι;

Μας μπέρδεψες, πρόεδρε… Όχι εμένα, δηλαδή, αλλά τα μέλη της ΝΔ…

Ιδού τι έλεγε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ πριν από δύο μήνες:

Θεοδ. Τζαρούχης «Βεβαίως έκανα συστάσεις για το που θα βάζουν Like στο fb»

Δήλωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Θεοδ. Τζαρούχη: «Βεβαίως έκανα συστάσεις για το που θα βάζουν Like στο fb. Τους εξήγησα το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται!!!» (αποσπάσματα από ΒΗΜΑ TV 11-1-2019)Διαβάστε με ΚΛΙΚ ΕΔΩ ➡️: https://bit.ly/2Rh496k

Gepostet von Epirusin Ioannina am Freitag, 11. Januar 2019

 

Show Buttons
Hide Buttons