Δέσμευση για στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ από την Τ. Καλογιάννη

Δέσμευση για στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ από την Τ. Καλογιάννη

Με την Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, Νατάσα Μπέγκα, συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης «Ιωάννινα_2023». Η συνάντηση έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ.

Στην εκτενή συζήτηση που έγινε, εκτός των άλλων, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα λειτουργίας των δομών της πρώιμης παρέμβασης της ΕΛΕΠΑΠ, δηλαδή στη μονάδα Νευροψυχολογίας και Αποκατάστασης Εγκεφαλικών βλαβών, που αναμένεται  να λειτουργήσει άμεσα, καθώς και στο σχολείο πρώιμης παρέμβασης.

Η Τατιάνα Καλογιάννη δήλωσε, ότι η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο στην κοινωνία. 

Ακόμη, η Τατιάνα Καλογιάννη πραγματοποίησε συνάντηση με τη διοίκηση του Ομίλου Παιδαγωγικών Μελετών (Ο.ΠΑΙ.Μ) και ειδικότερα με την πρόεδρο του Ομίλου κα Πολυξένη Μπενέκου και την αντιπρόεδρο κα Μαρία Γιαννακού, οι οποίες την ενημέρωσαν για την ανάγκη ίδρυσης Μουσείου Εκπαίδευσης στην πόλη μας.

Η εγκατάσταση αυτή θα στοχεύει στη διάσωση, διατήρηση και αξιοποίηση του αρχειακού εκπαιδευτικού υλικού, αλλά και τη δημιουργία χώρου εκπαιδευτικών και διαδραστικών προγραμμάτων που θα απευθύνεται κυρίως στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Δήμου, αλλά και γενικότερα στο σύνολο της κοινωνίας μας.

Η Τατιάνα Καλογιάννη τόνισε ότι η προβολή και η προαγωγή δράσεων στους τομείς πολιτισμού και την παιδείας στον Δήμο μας, συνδέονται με την εγκατάσταση των φορέων τους σε μόνιμη και σταθερή βάση, μέσω της αξιοποίησης & εκμετάλλευσης των εγκαταλειμμένων κτιρίων στο Δήμο, δράση που έχει ενσωματωθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της παράταξης «Ιωάννινα_2023».

Show Buttons
Hide Buttons