Δέσμευση των «προοδευτικών» για μη συνεργασία με Καχριμάνη, ζητά ο Σπ. Ριζόπουλος (βίντεο)

Δέσμευση των «προοδευτικών» για μη συνεργασία με Καχριμάνη, ζητά ο Σπ. Ριζόπουλος (βίντεο)

Να ξεκαθαρίσουν αν την επομένη των εκλογών θα συνταχθούν ή όχι, με τον νυν Περιφερειάρχη Ηπείρου για τη συνέχιση της ασκούμενης ως τώρα πολιτικής, κάλεσε ο Σπύρος Ριζόπουλος τις παρατάξεις του Δημήτρη Δημητρίου και όσες άλλες δοκιμάσουν στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις περιφερειακές εκλογές, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ορίζοντες Ηπείρου», μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΒΗΜΑ τηλεόραση – εδώ το βίντεο – και επέμεινε σε κάτι που δεν αναδείχτηκε, στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου το πρωί της Τετάρτης.

Το… «Καμία συνεργασία» που απάντησε ο κ. Ριζόπουλος στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με τον Αλέκο Καχριμάνη για τη συγκρότηση πλειοψηφικής διοίκησης στην Περιφέρεια, επέμεινε χθες βράδυ, πως οφείλουν να το ξεκαθαρίσουν και οι άλλες παρατάξεις. Διαφορετικά όπως τόνισε, θα πλανάται μέχρι τις εκλογές η αίσθηση πως κάποιοι είναι λαγοί του Καχριμάνη… Η αίσθηση πως ως τη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, ακούγονταν για τον ίδιο…

Μια δεύτερη σημαντική είδηση που προέκυψε από τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη, έχει να κάνει με τα μελλοντικά πολιτικά σχέδια του κ. Ριζόπουλου. Ήλθε για να μείνει στην Ήπειρο, πολιτικά μιλώντας, δηλαδή προτίθεται να διεκδικήσει τη διάδοχη κατάσταση του Αλέκου Καχριμάνη, σε τέσσερα χρόνια, αν δεν το καταφέρει, τον ερχόμενο Μάιο ή όχι;

Χθες βράδυ, ο κ. Ριζόπουλος είπε πιο ξεκάθαρα αυτό που ίσως δεν έγινε αντιληπτό από τις απαντήσεις του στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Οι αναφορές του συγκεκριμένα εκεί, στην «κομματική επετηρίδα» που δεν αναγνωρίζει σήμαιναν απλά, πως δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος σε τέσσερα χρόνια ξανά, αν αποτύχει στο στόχο που βάζει τον ερχόμενο Μάιο.

Σε ό,τι αφορά τέλος, τη φασαρία για τα χρίσματα και τις στηρίξεις της ΝΔ, μετά τις επαινετικές δηλώσεις Μητσοτάκη για τον Αλέκο Καχριμάνη, από Άρτα και Πρέβεζα την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Ριζόπουλος χρέωσε την ευθύνη της αναστάτωσης που προκλήθηκε με τα δέκα μέλη της οργανωτικής του γραμματείας, στο γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη.

Show Buttons
Hide Buttons