Δήμος Δωδώνης: Ανοιχτή στήριξη Μπούκα σε Κατσανάκη

Δήμος Δωδώνης: Ανοιχτή στήριξη Μπούκα σε Κατσανάκη

Τη στήριξη του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών» του Κώστα Κατσανάκη στον επαναληπτικό γύρο των εκλογών του Δήμου Δωδώνης, ανακοινώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο πρώην Δήμαρχος Δωδώνης Γιάννης Μπούκας.

Ο κ. Μπούκας ήταν μια από τις εκπλήξεις αυτής της προεκλογικής περιόδου, καθώς δεν κατέθεσε συνδυασμό όπως αναμένονταν, ωστόσο διαδραμάτισε ρόλο στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, κατευθύνοντας δικό του κόσμο προς το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και οδηγώντας ουσιαστικά το Δήμο Δωδώνης, στο δεύτερο γύρο. Είναι χαρακτηριστικό πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» μόνο στο Δήμο Δωδώνης αύξησε τη δύναμή της σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στο Νομό Ιωαννίνων και την αύξησε κατά μερικές εκατοντάδες ψήφους, γεγονός που συνδέεται απόλυτα με τη στάση του πρώην Δημάρχου του Καποδιστριακού Δήμου Δωδώνης. 

Ο κ. Μπούκας στις εκλογές του 2014 είχε συνεργαστεί με τον Χρήστο Ντακαλέτση, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση της δημαρχίας και πέντε χρόνια μετά, επιλέγει να συνεργαστεί με τον κ. Κατσανάκη. 

Στην ανάρτησή του στο fb, ο κ. Μπούκας σημειώνει: «Σήμερα και ύστερα από πολλές συζητήσεις και με αίσθημα ευθύνης, ύστερα από εποικοδομητικό διάλογο και ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής και κυρίως με γνώμονα το συμφέρον της περιοχής μας, του ιστορικού Δήμου Δωδώνης, θέλω να σας ενημερώσω για την απόφαση που λάβαμε. Αποφασίσαμε λοιπόν να στηρίξουμε την παράταξη «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», με επικεφαλής τον Κώστα Κατσανάκη, γιατί σε συναντήσεις που είχαμε φάνηκε μέσα από τον διάλογο ότι μπορούμε να θέσουμε κοινούς στόχους, να αναδείξουμε ζητήματα και προβλήματα, να συνεργαστούμε και να συναποφασίσουμε για το μέλλον της περιοχής».

Στις εκλογές της Κυριακής, απομένει να φανεί αν ο κ. Κατσανάκης θα καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά των 450 ψήφων και αν ο Γιάννης Μπούκας εξελιχθεί σε βαρόμετρο των εκλογών του Δήμου Δωδώνης, για μία ακόμα φορά…

Show Buttons
Hide Buttons