Δήμος Ζίτσας: Με την ελπίδα για την ανατροπή, κατέθεσε ψηφοδέλτιο ο Β. Γαρδίκος

Δήμος Ζίτσας: Με την ελπίδα για την ανατροπή, κατέθεσε ψηφοδέλτιο ο Β. Γαρδίκος

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων, πέρασε το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» στο Δήμο Ζίτσας και υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας Βασίλης Γαρδίκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς σύμβουλους, προκειμένου να καταθέσει το φάκελο κατάρτισης του συνδυασμού του.

Στο πλήρες ψηφοδέλτιο μετέχουν νέα και γνωστά πρόσωπα, που γνωρίζουν τα προβλήματα του Δήμου, έχουν «ζυμωθεί» με την ενεργή παρουσία τους στην τοπική κοινωνία και είναι έτοιμα να βοηθήσουν με τις ικανότητές τους στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων από τις λανθασμένες επιλογές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας, μετά την κατάθεση του φακέλου στο Πρωτοδικείο, ευχαρίστησε τους υποψηφίους, για την απόφασή τους να στρατευθούν μαζί του και τους διαβεβαίωσε ότι μαζί, θα δώσουν τη μάχη από την επομένη των εκλογών, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου Ζίτσας και την αναγέννηση του τόπου τους.

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου, θέλουν την ‘Αυτοδιοικητική Συνεργασία’ πρώτη δύναμη την Κυριακή 26 Μαΐου.
Την επομένη των εκλογών ξεκινάει μια νέα, ελπιδοφόρα περίοδος για το Δήμο μας. Απευθύνομαι σε κάθε συμπολίτισσα και κάθε συμπολίτη και σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το Δήμο Ζίτσας» όπως ανέφερε ο Βασίλης Γαρδίκος.

Show Buttons
Hide Buttons