Δήμος Ζαγορίου: Οι δεσμεύσεις Σπύρου για την επόμενη θητεία

Δήμος Ζαγορίου: Οι δεσμεύσεις Σπύρου για την επόμενη θητεία

Με ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία στους Μηλιωτάδες θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου η προεκλογική εκστρατεία της παράταξης «Ενιαία Δημιουργική Κίνηση Πολιτών Ζαγορίου» με επικεφαλής, υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Σπύρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του πρώην δημαρχείου Αν. Ζαγορίου στους Μηλιωτάδες και η παράταξη απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους του Ζαγορίσιους να την παρακολουθήσουν.

Ο Δήμαρχος Ζαγορίου και εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα Βασίλης Σπύρου, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του επισκέφτηκαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

Σε όλα τα  χωριά έγιναν συναντήσεις με κατοίκους και φορείς και στα μεγαλύτερα και ομιλίες.

Ο κ. Σπύρου παρουσίασε αναλυτικά τον απολογισμό του έργου που παρήχθη σε όλους τους τομείς κατά την τρέχουσα θητεία, τα πολλά και σημαντικά έργα και δράσεις που υλοποιήθηκαν ή έχουν δρομολογηθεί, καθώς και τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Ειδική μνεία έκανε ο Δήμαρχος Ζαγορίου και στην συνεργασία των παρατάξεων στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο που θέτει ο «Κλεισθένης».

Κάλεσε  του πολίτες να εμπιστευθούν  την παράταξη «Ενιαία Δημιουργική Κίνηση Πολιτών Ζαγορίου» που έχει και την γνώση την εμπειρία και το πρόγραμμα για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του Ζαγορίου.

«Η αναστροφή του κλίματος ερήμωσης στα περισσότερα χωριά, η ολοκλήρωση και βελτίωση των βασικών υποδομών, η συνέχιση της στήριξης των παραγωγικών δυνάμεων στον πρωτογενή τομέα, στον τουρισμό και η σύνδεση παραγωγής-μεταποίησης με το τουριστικό προϊόν, η προστασία του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος, η μέριμνα για τον πολιτισμό και τα μνημεία, η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων για υλοποίηση έργων και δράσεων, καθώς  και κάθε δυνατότητας για να στελεχωθεί με προσωπικό ο Δήμος, ώστε να παρέχει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες, αποτελούν βασικές προτεραιότητες και δέσμευση της παράταξης για την τετραετία 2019-2023», επισημαίνει ο Δήμαρχος Ζαγορίου και εκ νέου υποψήφιος Βασίλης Σπύρου.

Show Buttons
Hide Buttons