Δήμος Ιωαννιτών: Βαρκούλες αρμενίζουνε… (βίντεο)

Δήμος Ιωαννιτών: Βαρκούλες αρμενίζουνε… (βίντεο)

Δε συμπλήρωσε απαρτία και δεν έγινε η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είχε ως μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την «Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΚΟΥΡΑΜΠΑ – ΛΑΚΚΩΜΑΤΩΝ» στον Άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) «Αστική Αναζωογόνηση 2018» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2017-2018, Β΄ Πρόσκληση – Ιούνιος 2018 και έγκριση – παραλαβή οριστικής μελέτης του έργου».

Η εν λόγω συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω καταληκτικής προθεσμίας υποβολής της αίτησης για χρηματοδότηση, όπως ενημέρωνε η σχετική πρόσκληση.

Απουσίες είχε και η αντιπολίτευση αλλά η ευθύνη της μη απαρτίας βαρύνει πρωτίστως την παράταξη της δημοτικής αρχής που δεν έπεισε την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων να παραστούν και να πάρουν μια τυπική απόφαση για ένα έργο που θεωρητικά κινδυνεύει από αυτή την παράλειψη. Εξοργισμένος με τους συναδέλφους του ήταν ο εισηγούμενος το θέμα, αντιδήμαρχος προγραμματισμού και ανάπτυξης του δήμου Ιωαννιτών Θανάσης Μανταλόβας.

Δηλώσεις σε έντονο ύφος κατά της δημοτικής αρχής έκανε από την αίθουσα του δημαρχείου, ο Βασίλης Κοσμάς από την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία». Αυτό που ζήτησε ο κ. Κοσμάς, αφού κατήγγειλε τη στάση των μελών της δημοτικής αρχής, είναι να εξασφαλίζει η τελευταία την απαρτία στις συνεδριάσεις από τους δικούς της δημοτικούς συμβούλους και ύστερα να κοιτάει απέναντι… στα έδρανα της αντιπολίτευσης…

Show Buttons
Hide Buttons